ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ματσάρες παντού!

Μόνο ντέρμπι θα βλέπουμε από τις 8 Ιουνίου! Οι όμιλοι του Euro 2012 είναι «φωτιά» με μεγάλα ματς να υπάρχουν σε κάθε αγωνιστική ανάμεσα σε δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου...
Είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι το Euro είναι πιο δύσκολη διοργάνωση από το μουντιάλ, αφού στο πρώτο συμμετέχουν μόνο δυνατές ομάδες. Σωστό ή λάθος, δεν απέχει πολύ απο την πραγματικότητα, αφού πέρα από τον όμιλο της Εθνικής μας, στους υπόλοιπους αναμένται να πέφτουν κορμία για την κατάκτηση κάθε βαθμού! Γερμανία, Ολλανδία Πορτογαλία είναι... παρεάκι στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης και αποτελούν το γκρουπ του θανάτου, από το οποίο μία τεράστια παγκόσμια δύναμη θα μείνει έξω από τους «16». Σημειώνεται ότι τον ρόλο του αουσάιντερ θα παίξει μία ομάδα που έστειλε τους Πορτογάλους στα μπαράζ, η Δανία, που κάθε άλλο παρά βατός αντίπαλος μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο «χαμός» που θα γίνει στην διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί σε Ουκρανία και Πολωνία έχει και συνέχεια, με τον 3ο όμιλο στον οποίο βρίσκονται οι δύο τελευταίες παγκόσμιες πρωταθλήτριες αλλά και η κάτοχος του Euro. Ισπανία και Ιταλία έχουν προηγούμενα από την μεταξύ τους κόντρα από τη διοργάνωση του 2008, όταν οι Φούριας Ρόχας είχαν επικρατήσει στα πέναλτι με 4-2. Στον όμιλο βρίσκεται επίσης η συνηθισμένη στα μεγάλα ραντεβού και με πολύ ταλέντο, Κροατία, ενώ τέταρτη ομάδα είναι η Ιρλανδία, η οποία θα έχει στον πάγκο τον προπονητή-θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Το τουρνουά ξεκινάει στις 8 του μήνα με τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Πολωνία στην Βαρσοβία και η φάση των ομίλων θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουνίου. Σειρά θα πάρουν οι νοκ άουτ αγώνες με τα ματς για τα προημιτελικά να διεξάγονται από τις 21 μέχρι τις 24 του μήνα. Στις 27 και 28 θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου.

1ος Ομιλος: Πολωνία, Ελλάδα, Ρωσία, Τσεχία
2ος Ομιλος: Ολλανδία, Δανία, Γερμανία, Πορτογαλία
3ος Ομιλος: Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Κροατία
4ος Ομιλος: Ουκρανία, Σουηδία, Γαλλία, Αγγλία


Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου