ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία Ολυμπιακού στην ΟΥΕΦΑ!

Μερικά 24ωρα μετά τον αποκλεισμό ελέω... Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός στέλνει επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία! 
Το βράδυ της περασμένης Τρίτης τόσο οι παίκτες με δηλώσεις τους, όσο και άνθρωποι από το «ερυθρόλευκο» περιβάλλον έβγαζαν την αγανάκτηση τους για τον τρόπο που η ομάδα αποκλείστηκε από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έστω κι αν... πάτησε στο Καραϊσκάκη την Άρσεναλ.
Όμως εκείνο το «διπλό» στο 90' της Μαρσέιγ στην Γερμανία επί της Ντόρτμουντ έστειλε τον Ολυμπιακό στο Europa League! Αυτή την φορά όμως γίνεται λόγος για την πρώτη επίσημη αντίδραση της Πειραϊκής ΠΑΕ καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», θα αποστείλει την Δευτέρα, επιστολή διαμαρτυρίας στην ΟΥΕΦΑ, η οποία μάλιστα αναμένεται να φτάσει και στα χέρια του Μισέλ Πλατινί!
Βασικό σημείο στην επιστολή είναι η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Μαρσέιγ κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτό να παίζεται ακόμη ενώ στο Καραϊσκάκη ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί. Κι όλοι καταλαβαίνουν τι εστί αυτό όταν μιλάμε για ματς τελευταίας αγωνιστικής με τεράστιο βαθμολογικό και... οικονομικό ενδιαφέρον!
Μάλιστα μέσα στην επιστολή οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να τονίσουν πως στα συγκεκριμένα ματς η ίδια η ΟΥΕΦΑ λειτούργησε με δύο μέτρα και με δύο σταθμά! Όπως κι αν έχει πάντως, έστω κι αν τα... παιχνίδια δεν γυρίζουν πίσω, στο λιμάνι ακόμη δεν μπορούν να χωνέψουν τον τρόπο ενός άδοξου αποκλεισμού από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ! 

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου