ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Άρχισε ο πόλεμος!

Καμία πιθανότητα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό δεν έχει ο Σωτήρης Νίνης μετά το εξώδικο που του έστειλε η διοίκηση...
Οι «πράσινοι» είναι εκνευρισμένοι από τις επαφές των εκπροσώπων του παίκτη με την Πάρμα, αλλά και τα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει περί συμφωνίας των δύο πλευρών. Έτσι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να απαντήσει με επίσημο τρόπο κι έστειλε εξώδικο στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να το παραλάβει σήμερα.
 
Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση κάνει συστάσεις στον Έλληνα διεθνή, ώστε να μη μιλάει με ομάδες, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο. Βέβαια, από την Κυριακή έχει το δικαίωμα να μιλάει με όποια ομάδα θέλει. Η πληροφόρηση που είχαν όμως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι πως οι διαπραγματεύσεις με την ιταλική έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.
 
Με αυτό τον τρόπο, φαίνεται ότι ο Νίνης δεν έχει καμία πιθανότητα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
 
Εξώδικο και στην Πάρμα!
Ο Δημήτρης Γόντικας στο Δ.Σ. της Πέμπτης ανέφερε ότι έχει σταλεί και εξώδικο στην Πάρμα. «Στείλαμε επιστολή και στην Πάρμα και της ζητήσαμε να μην προσεγγίζει τον παίκτη μας, ενώ ρωτήσαμε αν υπάρχει κι ενδιαφέρον, διότι η ρήτρα για τον Νίνη είναι εννέα εκατ. ευρώ», είπε και πρόσθεσε: «Η Πάρμα μας έστειλε απαντητική επιστολή, σύμφωνα με την οποία δεν έχει κάνει κίνηση για τον Νίνη και δεν υπάρχει θέμα».
 
Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός δικαιούται τα χρήματα για τα τροφεία του ποδοσφαιριστή, από τη στιγμή που προέρχεται από τις ακαδημίες (50.000 ευρώ).

Πηγή:sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου