ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Μίλησαν 2 ώρες και τα βρήκαν σε όλα Νοτιάς και Βιντιάδης!

Οι δύο επιχειρηματίες συναντήθηκαν σήμερα το πρωί στην Αθήνα και μίλησαν για ΟΛΑ τα θέματα της ΠΑΕ και το προπονητήριο - Αναλυτικό ρεπορτάζ...
Ο Νίκος Νοτιάς είναι στην Αθήνα. Και όχι μόνο ήρθε ο Νεοϋρκέζος επιχειρηματίας στην Ελλάδα, αλλά συναντήθηκε κιόλας με τον Δημήτρη Βιντιάδη! Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ, Νοτιάς και Βιντιάδης, συναντήθηκαν τα είπαν από κοντά μεταξύ τους για περίπου 2 ώρες. Ο δεύτερος ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του να μπει στην ΠΑΕ, με τον Νίκο Νοτιά μάλιστα να τον στηρίζει ουσιαστικά στην προσπάθειά του! Οι δύο άνδρες μίλησαν και για το προπονητικό κέντρο, ενώ η συζήτηση έκλεισε με την δέσμευση του Νίκου Νοτιά να μεταβεί ο ίδιος προσωπικά στο Λονδίνο και να συναντηθεί και με τον Κιθ Χάρις εφόσον η όλη υπόθεση προχωρήσει θετικά.
Αν μη τι άλλο αυτό το ραντεβού και το αποτέλεσμά του δείχνει ότι η ιστορία Βιντιάδη - Χάρις προχωρά θετικά, αν και τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει. Ο Βιντιάδης αναμένεται να μεταβεί πλέον άμεσα στο Λονδίνο, να μιλήσει από κοντά με τον Κιθ Χάρις και να τον ενημερώσει για όλα όσα είπε με τον Νίκο Νοτιά στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ: aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου