ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Με το δεξί η Βασίλισσα!!!!

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ και έχανε μέχρι το 87ο λεπτό από τη Μάντσεστερ Σίτυ, η Ρεάλ ήταν η μεγάλη νικήτρια με 3-2 στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του Champions League το οποίο διεξήχθη στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου την Τρίτη το βράδυ.
Τα βλέμματα του φίλαθλου ποδοσφαιρικού κοινού συγκεντρώθηκαν στην αναμέτρηση μεταξύ της πρωταθλήτριας Ισπανίας και της πρωταθλήτριας Αγγλίας,δύο ομάδων που έχουν δαπανήσει μεγάλα ποσά για μεταγραφές την τελευταία τριετία και αποτελούν δύο από τους βασικούς διεκδικητές για την κατάκτηση του φετινού Champions League.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, το πρώτο ημίχρονο άνηκε ολοκληρωτικά στη βασίλισσα χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιο τέρμα. Οι Μαδριλένοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 2ο και 8ο λεπτό με το Ρονάλντο, ενώ οι Πολίτες στάθηκαν τυχεροί στο 20ο λεπτό όπου η τριπλή ευκαιρία με τους Ρονάλντο,Ιγκουαίν,Κεντίρα δεν κατέληξε στα δίχτυα του Χαρτ. Τελευταία αξιόλογη φάση για το πρώτο ημίχρονο ήταν η χαμένη ευκαιρία του Ιγκουαίν στο 42΄όταν από κοντά έστειλε τη μπάλα ψηλά.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν συναρπαστικό καθώς σημειώθηκαν πέντε γκολ. Η Real έχοντας σπαταλήσει μεγάλο μέρος των δυνάμεων της στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό. Έτσι, στο 69ο λεπτό έπειτα απο πάσα του Γιάγια Τουρέ ο Τζέκο πλάσαρε τον Κασίγιας και έκανε το 0-1 για τη Σίτυ. Η απάντηση της Ρεάλ ήρθε 15 λεπτά αργότερα, όταν ο Μαρσέλο με πλασέ εφέρε το παιχνίδι στα ίσια. Στο 85ο λεπτό ο Κολάροφ που είχε αντικαταστήσει τον τραυματία Νασρί εκτέλεσε φάουλ από πλάγια και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κασίγιας. Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε η Ρεάλ για να ισοφαρίσει όταν ο Μπενζεμά με ωραία κίνηση με πλάτη και πλασέ έκανε το 2-2. Τελικά η Ρεάλ πήρε τη νίκη στο 92΄με δυνατό σούτ του Ρονάλντο που τρύπησε τα χέρια του Χάρτ.
Νίκη ψυχολογίας για τη Ρεάλ έπειτα από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα στο ισπανικό πρωταθλημα και καθοριστική για την κατακτήση της πρώτης θέσης στον 4ο όμιλο.
Να σημειωθεί πως η νίκη αυτή ήταν η 100ή της Ρεάλ στο Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου