ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

H επιστροφή της Κυρίας και το...Όσκαρ. (video)

Επιστροφή της μεγάλης Κυρίας στα μεγάλα σαλόνια του Ευρωπαικού ποδοσφαίρου, σε έναν αγώνα που καθήλωσε τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους...
Αναμφίβολα το παιχνίδι Τσέλσι-Γιουβέντους ήταν από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο γιατί θα βλέπαμε για πρώτη φορά την πρωταθλήτρια ευρώπης Τσέλσι να υπερασπίζεται τον τίτλο της, με την νέα ομάδα που προσπαθεί να φτιάξει, αλλά και για έναν ακόμα λόγο. Την επιστροφή της Γιούβε στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από το 2009.

Το ματς άρχισε με τους Λονδρέζους να έχουν την κατοχή της μπάλας, θέλοντας να εκμεταλλευτούν το φανερό άγχος των ιταλών από την αρχή του αγώνα. Έπειτα από μισή ώρα αγώνα και αφού οι ιταλοί είχαν χάσει 2 καλές ευκαιρίες με τον Βούσινιτς και τον Μαρκίζιο, οι άγλλοι προηγήθηκαν στο σκορ. Η μπάλα έπειτα από πολλές εναλλαγές έφτασε στα πόδια του Όσκαρ και ο βραζιλιάνος χωρίς να καθυστερήσει σούταρε, κάνοντας έτσι το 1-0 στο 31'. Αυτό όμως ήταν μόνο μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθούσε 2 λεπτά αργότερα.

Μετά την σέντρα η Τσέλσι έγινε και πάλι κάτοχος της μπάλας, η οποία έφτασε στα πόδια του Όσκαρ, και εκείνος βάλθηκε να κάνει άμεση απόσβεση των χρημάτων που δαπανήθηκαν για αυτόν. Με εξαιρετική τρίπλα στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, πέρασε την μπάλα με τακουνάκι κάτω από τα πόδια του Πίρλο(!) και χωρίς δεύτερη σκέψη τελείωσε την φάση με ένα φανταστικό πλασέ, που κατέληξε στο παραθυράκι του Μπουφόν. Χαρακτηριστικό είναι πως, όταν ο Μπουφόν ρωτήθηκε για το γκολ, η απάντησή του ήταν η εξής: ''Απλά χαίρομαι που συμμετείχα σε έναν τέτοιο γκολ!''

Βέβαια το γκολ είναι ήδη στα επικρατέστερα για γκολ της χρονιάς.

Η εξέλιξη αυτή όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει για πολύ τους ιταλούς. Η Κυρία απέκτησε την κατοχή της μπάλας, η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 38', με πολύ καλό σουτ του Βιντάλ. Έτσι, με το σκορ στο 2-1, τελείωσε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ιταλοί μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο. Κρατούσαν την μπάλα και πιέζαν ασφυκτικά τον Τσεχ για να ισοφαρίσουν. Η καθοριστική κίνηση έγινε στο 75', όταν στο ματς πέρασε ο Κουαλιαρέλα, που έδωσε κινητικότητα στην Γιοβέντους. Στο 80', μετά από κάθετη του Μαρκίζιο, ο Κουαλιαρέλα βρέθηκε μόνος με τον Τσεχ, κάνοντας το 2-2. Στο τέλος του παιχνιδιού και πάλι ο Κουαλιαρέλα έκανε ωραίο σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Έτσι, τελείωσε ένας συναρπαστικός αγώνας, ο οποίος τα είχε όλα. Σασπένς, καλό θέαμα, ανατροπή και φυσικά ένα γκολ..σκέτο ποίημα!


Δείτε το γκολ του Όσκαρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου