ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ράικονεν: Πιθανότατα να μην γυρίσω ποτέ στη Φόρμουλα

O οδηγός της Citroen Κίμι Ράικονεν υπάρχει περίπτωση να μην επιστρέψει στην F1, ενώ όλοι θεωρούν ότι θα παραμείνει στο WRC ή θα επιστρέψει στη Φόρμουλα 1. Στην εφημερίδα "L' Εquipe" μίλησε ο Ράικονεν, στο πλαίσιο του Ράλι Γερμανίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο "Iceman" τόνισε ότι λογικά έχει κλείσει η πόρτα της Φόρμουλα 1 για αυτόν.
"Ποτέ δεν ξέρεις, αλλά πιθανότατα δεν θα γυρίσω ποτέ στη Φόρμουλα 1... Είναι κάτι που έκανα για πολλά χρόνια και έζησα μεγάλες στιγμές. Αναδείχθηκα παγκόσμιος πρωταθλητής, κάτι που πάντα ήθελα, αλλά οι καιροί άλλαξαν. Τώρα βρίσκομαι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και υπάρχουν πολλά πράγματα στη ζωή εκτός από τη Φόρμουλα 1", τόνισε ο 30χρονος οδηγός σε μια έκρηξη ειλικρίνειας.

Ο Φινλανδός που μαθαίνει φέτος τα μυστικά ενός World Rally Car στην πράξη πρόσθεσε ότι θέλει να συμμετάσχει στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν. "Αρκεί να βρεθεί η κατάλληλη ομάδα. Αν θέλεις να κερδίσεις έχεις μόνο δύο επιλογές, την Peugeot και την Audi. Ελπίζω ότι θα υπάρξει μια ευκαιρία", κατέληξε. Όσο θα μείνει στη Citroen, η πόρτα της Peugeot θα είναι ανοιχτή.

Πηγή: derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου