ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Κάπισιτς: «Οι Ισπανοί προσπαθούν να επωφεληθούν»

Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι… Προφανώς αντίστοιχη παροιμία στα σέρβικα δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν την γνωρίζει ο πρόεδρος της Σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτσις, ο οποίος με νέες του δηλώσεις άνοιξε νέα μέτωπα!..


«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Ισπανοί προσπαθούν να επωφεληθούν από την καταστροφή στην Αθήνα. Οι πιθανότητές τους για κατάκτηση ενός μεταλλίου στην Τουρκία έχουν μειωθεί και προσπαθούν με διάφορες πράξεις να κρατήσουν τα κεκτημένα», είπε και συνέχισε ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στους Ελληνες διεθνείς και ειδικά στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη! «Το βίντεο δείχνει καθαρά ότι ο Κρστιτς  προσπάθησε να σώσει τον πεσμένο στο παρκέ Μπιέλιτσα ο οποίος εκείνη την ώρα δεχόταν αλύπητα χτυπήματα από τον Σχορτσανίτη. Στην συνέχεια ο Κρστιτς βρέθηκε περικυκλωμένος από Ελληνες παίκτες και οπαδούς. Την καρέκλα την πέταξε στην προσπάθειά του να προστατευθεί».

Για… κερασάκι στην τούρτα δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει για τις προσδοκίες του αναφορικά με το ύψος της ποινής! «Η ομοσπονδία μας εξεπλάγην από την ταχύτητα που έχει πάρει η όλη υπόθεση για να λυθεί. Η ποινή, αν επιβληθεί, θα είναι η νωρίτερη δυνατή. Λόγω της δημοσιότητας που πήρε η όλη υπόθεση, η FIBA θέλει να την διεκπεραιώσει πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Εμείς δεν θα έχουμε δικαίωμα έφεσης, οπότε η απόφαση θα είναι τελική. Ειλικρινά ελπίζω σε μια αποβολή δύο ή τριών αγώνων των παικτών και ίσως κάποιο πρόστιμο».

Πηγή: superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου