ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ήρθε ο Φατί, έρχεται η… ρεβάνς

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο πριν τη 1:00 ο Ρικάρντο Φατί. Ο 24χρονος Γάλλος μέσος δεν έκανε δηλώσεις, καθώς δεν έχει ακόμη υπογράψει, ωστόσο έχει συμφωνήσει ήδη για τρία χρόνια έναντι ενός εκατ. ευρώ συνολικά, ενώ η Ρόμα διατηρεί 20% ως ποσοστό μεταπώλησης... Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί μετά τη ρεβάνς της Πέμπτης με την Αούστρια Βιέννης για τα πλέι οφ του Europa League.

Σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση επιθετικού, ο Τζερόνιμο Μπαράλες φαίνεται πως περνά σε δεύτερο πλάνο, αφού η διοίκηση του Άρη βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλον επιθετικό από τη Λατινική Αμερική.

Με Κάλβο, Ρονάλντο και πίστη

Στη διάθεση του Έκτορ Κούπερ για τον επαναληπτικό της Βιέννης θα είναι ο Τόνι Κάλβο και ο Ρονάλντο Γκιάρο, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους. Ο Ισπανός εξτρέμ θα είναι η μία σίγουρη αλλαγή σε σχέση με το σχήμα του πρώτου αγώνα, ενώ ο Νίκος Λαζαρίδης είναι πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τον Οριόλ Λοθάνο στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ρονάλντο. Οι υπόλοιπες οκτώ θέσεις δεν αναμένεται να αλλάξουν: Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα, Χαβίτο, Κόκε και Τσέζαρεκ.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου