ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Πυρ και μανία με Λάουντα

Η σχέση αγάπης και μίσους μεταξύ της Ferrari και του Νίκι Λάουντα κρατάει σχεδόν 32 χρόνια. Από τότε που ο τρις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής άφησε στα κρύα του λουτρού την ιταλική ομάδα και προτίμησε να πάει στη Brabham του Μπέρνι Έκλεστοουν, όπου θα κέρδιζε 1.000.000 δολάρια το χρόνο...

Ο 61χρονος Αυστριακός πρώην πρεσβευτής της Ferrari που εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις του, καταφέρθηκε εναντίον της Ferrari λέγοντας ότι "κορόιδεψε" τον κόσμο όταν διέταξε τον Φελίπε Μάσα να κάνει πέρα για τον Φερνάντο Αλόνσο στο Χόκενχαϊμ.Δικαίως ή αδίκως στο Μαρανέλο "φούντωσαν" και ανέβασαν ένα απίστευτο κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα στη στήλη "Horse Whisperer" (σ.σ. ο γητευτής των αλόγων). Κατηγόρησαν τον Λάουντα ότι έχασε μία καλή ευκαιρία να κρατήσει κλειστό το στόμα του.

"Μετά τα γεγονότα στο Χόκενχαϊμ, ένα κύμα υποκρισίας πλημμύρισε το πάντοκ με τόσους "ειδικούς", παλιούς και νέους να εκφράζουν τη γνώμη τους. Ορισμένοι... ήρθαν στα συγκαλά τους με τη βοήθεια του Κυρίου, ενώ άλλοι συνεχίζουν. Η τελευταία βολή ήρθε από την Αυστρία, από έναν άνθρωπο που από τότε που "κρέμασε" το κράνος του, δεν έχει χάσει ευκαιρία να λέει τη γνώμη του δεξιά και αριστερά, αν και ορισμένες φορές καταφεύγει σε... λεκτικά ακροβατικά για να επανέλθει εντός γραμμής", ανέφερε η στήλη και συμπλήρωσε:

"Αυτή τη φορά ο Νίκι έχασε μια καλή ευκαιρία να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όταν ήταν οδηγός της Scuderia, η υποτιθέμενη πολιτική της Ferrari σε ότι αφορά τους οδηγούς, τον βόλευε". Από ότι φαίνεται δεν θα δούμε σύντομα τον Λάουντα κοντά στο κόκκινο μονοθέσιο.

 Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου