ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Δυσκολεύει του Μόρα, χρειάζονται προσθήκες

Σα να μην είχε από μόνη της η ΠΑΕ ΑΕΚ πολλές δυσκολίες για να πραγματοποιήσει ακόμα μία μεταγραφή, αυτή τη φορά έναν κεντρικό αμυντικό, σιγά σιγά αρχίζουν και παρουσιάζονται ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια.
Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα έχουν καταλήξει πως είναι η ιδανική για να ολοκληρωθεί το παζλ του φετινού ρόστερ της ομάδας. Επί της ουσίας όμως δεν είναι εύκολη υπόθεση...
Για την ακρίβεια, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα.

Όταν μάλιστα μπαίνει στη διεκδίκηση του παίκτη και ο Παναθηναϊκός, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι «πράσινοι» έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και σκοπεύουν να καταθέσουν επίσημη πρόταση για να τον κάνουν δικό τους. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής συζητάει όλες τις προτάσεις μιας και στην Μπολόνια βιάζονται να τον πουλήσουν ώστε να ελαφρύνουν το ταμείο τους. Εκεί είναι το πλεονέκτημα των «πράσινων» οι οποίοι μάλιστα είναι έτοιμοι να δώσουν κάποια σημαντικά χρήματα στους «ροσομπλού» και ως εκ τούτου οι Ιταλοί θα πιέσουν τον Μόρα να πάει προς την Παιανία.
Πάντως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να πάει στην ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες η «Ένωση» προτίθεται να του δώσει ένα ποσό 400.000 ευρώ ετησίως και 300.000 ευρώ μπόνους αποδοτικότητας. Ωστόσο οι επαφές με την Μπολόνια δεν πάνε καλά αφού ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Καζιάνης, ανέφερε πως κατόπιν συνομιλίας του με τον πρόεδρο των Ιταλών, η Μπολόνια χρειάζεται περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για να τον αποδεσμεύσει. Μάλιστα οι Ιταλοί φέρονται να έχουν απορρίψει πρόταση της Τσεζένα, αφού προσέφεραν λιγότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε η Μπολόνια.

Όπως και να έχει πάντως η ΑΕΚ θα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση όχι μόνο ενός κεντρικού αμυντικού αλλά ενός ακόμα πιο πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή που να μπορεί να καλύψει τόσο το δεξιό άκρο της άμυνας όσο και το κέντρο της. Γιατί ειδάλλως θα πρέπει να αποκτήσει δύο ακόμα παίκτες αν θέλουμε να μιλάμε για πληρότητα σε όλες τις γραμμές. Πάντως χθες κυκλοφόρησε μια φήμη ότι και ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, όμως όχι για να τον αγοράσει.

Οι φήμες αναφέρουν ότι του έχει κάνει συνολικά την καλύτερη οικονομική πρόταση, ωστόσο τον θέλει για το επόμενο καλοκαίρι μιας και τότε λήγει το συμβόλαιό του. Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ενδεχομένως η όλη φημολογία ίσως ν’ αποτελεί ένα παιχνίδι των μάνατζερς προκειμένου να κινηθεί πιο γρήγορα η «Ένωση». Εν πάση περιπτώσει ένα τέτοιο σενάριο θα είναι ενθαρρυντικό για την ΑΕΚ, γιατί πολύ απλά θα σημαίνει πως η Μπολόνια περιμένει μόνο την ΑΕΚ!

Πηγή: ora21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου