ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Εξετάζει Τσιτέ, σκέφτεται Μπλάνκο

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν να αναζητούν τον παίκτη που θα αποτελέσει την αλλαγή του Τζιμπρίλ Σισέ. Στη σχετική λίστα με τα ονόματα που εξεταζουν οι «πράσινοι» προστέθηκε και αυτό του Μοχάμεντ Τσιτέ της Σαντατέρ. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος εξετάζουν και την περίπτωη του Ίσμαελ Μπλάνκο και είναι έτοιμοι να κάνουν μια αρκετά καλή πρόταση στην ΑΕΚ για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους...
Στο σημερινό φιλικό με τη Τζένοα (20:30, CONN-X TV) θα δώσουν το παρών πάνω απο 40.000 φίλοι του «τριφυλλιού».
Το όνομα του Μοχάμεντ Τσιτέ έχει ξανακουστεί στην χώρα μας καθώς ο Ολυμπιακός είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του παλαιότερα. Ο 26χρονος επιθετικός μπορεί να μην είναι καθαρόαιμος φορ, ωστόσο έχει στενή επαφή καθώς την χρονιά που μας πέρασε είχε 14 γκολ σε 34 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου Ισπανίας με την φανέλα της Σαντατέρ.
Ο Ισπανικός σύλλογος αξιώνει τον ποδοσφαιριστή απο την Ρουάντα στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Οι «πράσινοι» φαίνεται να είναι έτοιμοι να διαθέσουν αυτό το ποσό για να αποκτήσουν τον παίκτη. Ο Τσιτέ έχει συμβόλαιο με τη Σανταντέρ μέχρι το 2012, αλλά ο ισπανικός σύλλογος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.
Παράλληλα ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να προσφέρει και έμψυχα ανταλάγματα, με του Μάντζιο και Κλέιτον να έχουν τον πρώτο λόγο. Με αυτή τη κίνηση οι άνθρωποι του «τριφυλιού» θέλουν τόσο να καθαρίσουν το ρόστερ, όσο και να γλιτώσουν χρήματα απο την μεταγραφή του Τσιτέ.
Ψηλά στη λίστα για την απόκτηση επιθετικού βρίσκεται και ο Ίσμαελ Μπλάνκο, με τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται επίσης να προσφέρει τους Μάντζιο και Κλέιτον στην ΑΕΚ. Μαζί με τους δύο παίκτες οι «πράσινοι» προσφέρουν και 400.000 ευρώ στους «κιτρινόμαυρους» για την απόκτηση του Αργεντινού παίκτη. Με την μεταγραφική περίοδο να πλησιάζει στο τέλος της η απόκτηση επιθετικού και συγκεκριμένα ενός εκ των Τσιτέ ή Μπλάνκο θα απασχολεί όλο και περισσότερο τους πρωταθλητές.
Την πρόβα τζενεράλε θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Τζένοα (20:30-CONN-X TV). Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν περίπου 40.000 οπαδοί. Ο Νίκος Νιόπλιας στο τελευταίο φιλικό θα «προβάρει» την ομάδα που θα παρατάξει κόντρα στη Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1 και τους Τζόρβα, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Μπουμσονγκ, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού, Λέτο, Καραγκούνη και Σισέ να αποτελούν τη βασική ενδεκάδα.

Πηγή: derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου