ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Οριστικά εκτός ΟΑΚΑ το ΑΕΚ-Νταντί

Στην Αθήνα αλλά όχι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνει ο επαναληπτικός με τους Σκωτσέζους.

Μάχη με τον χρόνο έδιναν από το πρωί οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Σταδίου και της εταιρίας που είχε αναλάβει την αντικατάσταση του χλοοτάπητα, προκειμένου να ετοιμάσουν τον αγωνιστικό χώρο για να διεξαχθεί ο επαναληπτικό της ΑΕΚ με τη Νταντί την προσεχή Πέμπτη. Από νωρίς το πρωί ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Βασίλης Δημητριάδης...
βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόοδο των εργασιών και να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που έγινε, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις.

Οι πρώτες πληροφορίες άφηναν ενθαρρυντικά μηνύματα και έκαναν λόγο για ένα μεγάλο ποσοστό πιθανοτήτων ότι το χορτάρι θα είναι έτοιμος για να μπορέσει να γίνει η αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους. Μάλιστα, στο ΟΑΚΑ έφτασαν και ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, προκειμένου να πατήσουν το χόρτο και να δοκιμάσουν τις... αντοχές του. Τελικά, ούτε το συγκεκριμένο test δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί, καθώς οι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν μόλις για 20 λεπτά, αφού διαπιστώθηκε ότι στο πρώτο κιόλας τάκλιν, κομμάτια χόρτου έφευγαν δεξιά και αριστερά.

Παρά λοιπόν την αισιοδοξία που αρχικά πήγαζε από τους ανθρώπους της εταιρίας που είχε αναλάβει το έργο και τις επιδιορθωτικές εργασίες, η διεξαγωγή του αγώνα με τη Νταντί κατέστη ανέφικτη, όπως ενημερώθηκε πλέον και επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ και όλοι στρέφονται στην αναζήτηση νέας έδρας για τον επαναληπτικό της Πέμπτης. Αυτή θα οριστεί τις επόμενες ώρες, κατόπιν συμφωνίας και με την ΟΥΕΦΑ και θα ανακοινωθεί επίσημα. Να τονιστεί για ακόμα μία φορά, πως ο αγώνα θα γίνει εντός Αττικής και όχι σε πόλη μακριά από την πρωτεύουσα, καθώς η αποστολή της Νταντί έχει κλείσει ήδη εισιτήρια και ξενοδοχείο και δεν θα ήθελε να επωμιστεί επιπλέον έξοδα μετακίνησης για ματς εκτός Αθηνών. Φαβορί αυτή την στιγμή, φαντάζουν τα γήπεδα της Νέας Σμύρνης και του Περιστερίου.

Πηγή: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου