ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κασσαβέτης: Ναι, είναι ο Ξενιάδης!

Ο στενός συνεργάτης του Νίκου Στράτου επιβεβαιώσε πως ο Ελληνας επιχειρηματίας είναι ο ενδιαφερόμενος για το 51% της ΠΑΕ ΑΕΚ...
Ο Βασίλης Ξενιάδης είναι ο Έλληνας επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να μπει στην ΑΕΚ! Την επιβεβαίωση έκανε μέσω του aek365.gr ο Γιώργος Κασσαβέτης, ένας άνθρωπος που πέρασε με επιτυχία στο παρελθόν από τα διοικητικά της ΑΕΚ και είναι μέσα στους ανθρώπους που πλαισιώνουν τον κ. Ξενιάδη.
Μιλώντας, λοιπόν, στο aek365.gr χωρίς δισταγμό ο κ. Κασσαβέτης μας απάντησε ξεκάθαρα στο ερώτημα αν ο Βασίλης Ξενιάδης είναι αυτός που θέλει την ΑΕΚ: «Ναι, είναι ο Ξενιάδης», μας είπε και συνέχισε τονίζοντας για τον 47χρονο επιχειρηματία: «Ο κ. Ξενιάδης είναι ένας ΑΕΚτζής, ένας άνθρωπος που έχει και λεφτά και κυρίως θέλει να βάλει λεφτά στην ΑΕΚ. Πείτε μου εσείς αν τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει στην ΑΕΚ άνθρωπος με τον συνδυασμό: ΑΕΚτζής, μορφωμένος και με λεφτά. Και μπαίνοντας στην ΑΕΚ ο κ. Ξενιάδης είναι πρόθυμος να βάλει χρήματα. Διότι αρκετοί έχουν μπει στην ΑΕΚ στο παρελθόν και δεν έχουν βάλει λεφτά».
Όσο για την ως τώρα κατάσταση; Ο Γιώργος Κασσαβέτης μας είπε: «Περιμένουμε τον κύριο Αδαμίδη να γυρίσει. Πλέον ό,τι ήταν να κάνουμε από την πλευρά μας το κάναμε. Είμαστε σε αναμονή. Ίσως και σήμερα υπάρξει αυτή η συνάντηση. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Εφόσον θέλει ο κ. Αδαμίδης η συμφωνία θα κλείσει. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Περισσότερα απ' ότι πρέπει. Έχουμε ένα πλάνο και μακάρι να το εφαρμόσουμε. Αυτό που προέχει είναι να πληρωθούν παίκτες και προσωπικό. Τα πρώτα λεφτά που θα πρέπει να πάνε σε αυτούς και άμεσα. Στην ΑΕΚ δεν πρέπει να απουσιάζει κανείς. Δεν πρέπει να λείπει κανείς. Όποιος μπήκε στην ΑΕΚ και έκανε διαχωρισμούς απέτυχε. Εμείς σκεφτόμαστε διαφορετικά», κατέληξε με νόημα ο κ. Κασσαβέτης.

Πηγή:aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου