ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Απογοήτευσαν οι πράσινοι!!!


Mε το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο Europa League καθώς γνώρισε την ήττα με 3-0 απο τη Μάριμπορ στη Σλοβενία.Οι πράσινοι παρουσίασαν πολύ κακό πρόσωπο και δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου τον αντίπαλο δείχνοντας για άλλη μια φορά την αδυναμία τους να δημιούργησουν φάσεις και να σκοράρουν.
Η πρώτη καλή φάση του παιχνιδιού ήταν από πλευράς πρασίνων στο 12 όταν έπειτα απο σέντρα του Βύντρα ο αμυντικός της Μάριμπορ πρόλαβε να διώξει με κεφαλιά πριν ο Σισσοκό γίνει αποδέκτης τησ μπάλας και ο Κατσουράνης έστειλε τελικά τη μπάλα μακριά απο την εστία των Σλοβένων. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν πρωταγωνιστής και στην επόμενη αξιόλογη φάση στο 23΄όταν το σουτ του απέκρουσε ο Χαντάνοβιτς.
Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία της Μάριμπορ  στο 25’ κατέληξε στα δίχτυα του Καρνέζη όταν ο Τάβαρες βρήκε τον Πέριτς και ο τελευταίος με δυνατό σούτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο Φερέιρα αλλάξε το σύστημα σε 4-4-2 με δίδυμο Κουίνσι-Χριστοδουλόπουλου στην κορυφή της επίθεσης χωρίσ όμως να καταφέρει να απειλήσει.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίσ κάποια αλλαγή και στο 53΄η Μάριμπορ έφτασε κοντά στο 2-0 όταν το πλασέ του Πέριτς έδιωξε σε κόρνερ ο Καρνέζης. Έπειτα από μία διπλή ευκαιρία του Παναθηναϊκού με τους Χριστοδουλόπουλο και Ζέκα, η Μάριμπορ έκανε το 2-0 όταν μετά από μια λάθος μεταβίβαση του Κουίνσι στο κέντρο η μπάλα έφτασε στον Τάβαρες ο οποιός βρήκε τον Ιμπραϊμι και εκέινος έστειλε τη μπάλα με πλασέ στη δεξιά γωνία του Καρνέζη. Παρόλο που έμενε ακόμα μισή ώρα οι πράσινοι όχι μόνο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν αλλά δέχτηκαν και τρίτο γκολ με πέναλτυ του Τάβαρες στο 87. Να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μάριμπορ σε ομίλους είτε στο Champions είτε στο Europa League.
Έπειτα απο τα αρνητικά αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα,ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια κακή εμφάνιση και στην Ευρώπη προκαλώντας δυσαρέσκεια και ανησυχία εν όψει της συνέχειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου