ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Αλλο Λίνεν, άλλο Bαλβέρδε

Ο Εβαλντ Λίνεν δεν ήθελε τον Ματ Ντάρμπισιρ, αλλά ουδείς έπαιρνε σοβαρά τις εισηγήσεις του Γερμανού. Τώρα, όμως, με την άφιξη του Ερνέστο Βαλβέρδε άλλαξαν τα πράγματα. Ο Λ.Μουρκάκος γράφει για το τέλος του Αγγλου επιθετικού.

Εχει και την πλάκα της η ιστορία του Ντάρμπισιρ και του Βαλβέρδε... Από την στιγμή που το γενικότερο κλίμα είναι υπέρ του Βάσκου, από την στιγμή που έτσι και αλλιώς κανείς δεν πάει κόντρα στο ρεύμα, το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ της ομάδας με την δυναμική του 46χρονου προπονητή θα αξιολογηθεί ευχάριστα από όλους και πολύ περισσότερο από τον Τύπο.

Μεταξύ μας, όμως, εμείς και εσείς, δεν τα χώναμε στον Βαλβέρδε όταν στο τελικό του κυπέλλου με την ΑΕΚ άργησε να ξυπνήσει και ευτυχώς που το έκανε με την είσοδο του Ματ που πήρε μόνος του το ματς; Από τότε βέβαια πολλά άλλαξαν. Η αλήθεια είναι ότι τα 3.5 εκ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του Ντάρμπισαϊρ δεν έπιασαν τόπο. Το κυριότερο, αυτά τα λεφτά δόθηκαν για τον Ματ και δεν πήγαν για τον Λέτο.

Από την στιγμή που επανήλθε στον Ολυμπιακό ο Βαλβέρδε φαινόταν ότι θα τεθεί κάποια στιγμή θέμα. Την Πέμπτη ο βράδυ ο Βάσκος τεχνικός ενημέρωσε τον Αγγλο επιθετικό ότι δεν είναι στα πλάνα του. Το γνώριζε, το ήξερε και ο μάνατζερ του. Ηδη είχαν γίνει επαφές με αγγλικές ομάδες. Ισως και την Παρασκευή να υπογράψει ο παίκτης στην Μπέρμιγχαμ. Δανεικός αφού ο αγγλικός σύλλογος καλύπτει το κασέ του παίκτη στον Ολυμπιακό, τα περίπου 700.000 ευρώ.

Ανοιχτό ζήτημα είναι αν θα πάρει ο Ολυμπιακός κάποια... φράγκα για τον δανεισμό. Πώληση είναι δύσκολο να προκύψει, εκτός και αν κάποιος άλλος αγγλικός σύλλογος μπει σφήνα αφού ακούγεται για φλερτ της Μπλάκμπερν και της Πόρτσμουθ.

Ο Ματ σχεδόν από την πρώτη στιγμή δεν πήγαινε τον Βαλβέρδε. Το ίδιο και ο Βάσκος. Αμοιβαία τα αισθήματα, που έλεγε ο Σταμάτης Γονίδης... Ουκ ολίγες φορές ο Ντάρμπισιρ είχε δείξει την δυσφορία του για τις επιλογές του Βάσκου. Την επόμενη χρονιά ο Αγγλος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τον Ματ του τελικού του κυπέλλου. Ηρθαν και οι τραυματισμοί, οι επεμβάσεις, μηδαμινή η περσινή προσφορά. Και με τον Λίνεν δεν ξεκίνησε καλά ο Αγγλος. Απλά, τον Γερμανό δεν τον πίστευαν και την όποια εισήγηση του δεν την έπαιρνα σοβαρά. Τώρα, όμως, άλλαξαν τα πράγματα. Ο νόμος του Ερνέστο.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου