ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

You ve got mail from AEK!

«Εχετε μήνυμα στον υπολογιστής σας (You've got mail)», θα μπορούσε να είχε τίτλο το σήριαλ που παίζεται μεταξύ Μπλάνκο και ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης θα υποβάλλει άμεσα μέσω mail τη νέα πρόταση της Ενωσης για τον Αργεντινό επιθετικό...Το συμβόλαιο του Ισμαέλ Μπλάνκο με τον «δικέφαλο» λήγει το επόμενο καλοκαίρι και η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα της. Η πρώτη πρόταση ανανέωσης που έκαναν οι «κιτρινόμαυροι» απορρίφθηκε και σήμερα θα υπάρξει η υπαριθμόν δύο. Ο πρόεδρος της Ενωσης, Σταύρος Αδαμίδης θα στείλει στο mail του μάνατζερ του Αργεντινού φορ, Γκουστάβο Οναϊντία τη νέα πρόταση της ΑΕΚ.
Ο εκπρόσωπος του 27χρονου άσου μίλησε στη «Sportday» για το θέμα του πελάτη του και τόνισε πως περιμένει να λάβει τη νέα πρόταση της ΑΕΚ: «Βρίσκομαι στην Τουρκία στην Τουρκία για υπόθεση άλλου ποδοσφαιριστή και δεν έχω λάβει ακόμα πρόταση. Αν έρθει κάποια στιγμή, θα την αξιολογήσουμε και θα αποφασίσουμε. Ο Μπλάνκο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2011 και το σέβεται».
O Οναϊντία φιλοξενήθηκε και στην «Εξέδρα» αναφέροντας: «Εχω μάθει ότι σύντομα θα φτάσει νέα πρόταση από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν έχω κάτι να σας πω, διότι δεν είχα καμία επικοινωνία ή επαφή με κάποιον από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στο αεροδρόμιο για να πετάξω για την Κωνσταντινούπολη με έναν πελάτη μου. Δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς και δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ επιθυμεί πραγματικά να κρατήσει τον Μπλάνκο θα υπάρξει αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε την κατάλληλη φόρμουλα, γιατί και ο Μπλάνκο έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι περνάει υπέροχα στην Αθήνα και στην ΑΕΚ και θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα».

ΠΗΓΗ: gazzeta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου