ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Σκόκο: Δύσκολα θα φύγω από την ΑΕΚ

Τα δημοσιεύματα εφημερίδων και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, έφερναν σήμερα τον Ερνέστο Βαλβέρδε να εισηγείται την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο, την στιγμή που όλα έδειχναν ότι ο Αργεντινός θα παραμείνει στην ΑΕΚ και μάλιστα τις προσεχείς μέρες θα δεχόταν πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από τον Σταύρο Αδαμίδη...
Και όλα αυτά, την στιγμή που η ΑΕΚ μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και δέκα μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της. Τα δημοσιεύματα αυτά αμέσως προκάλεσαν μία αναστάτωση στο περιβάλλον του «υδραυλικού» και από νωρίς σήμερα το πρωί δεχόταν τηλεφωνήματα από φίλους, εντός και εκτός συνόρων.
Η απάντηση όμως που έδινε ο Σκόκο ήταν ίδια σε όλους και σίγουρα ενθαρρυντική για την ΑΕΚ στο άκουσμά της. Ο Αργεντινός υποστήριζε ότι πολύ δύσκολα θα φύγει αυτή την μεταγραφική περίοδο και ότι είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Ένωση, όπως πολλές φορές έχει υποστηρίξει στο παρελθόν, ενώ ξεκαθάριζε ότι δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι φίλοι του ρωτούσαν για το αν έχει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα που θα μπορούσε να συζητήσει ή αν έχει δεχθεί ακόμα κάποια επίσημη κρούση από την ΑΕΚ για ανανέωση, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάτι στα χέρια του και δεν μπορεί να απαντήσει ακόμα σε ενδεχόμενη επέκταση της συνεργασίας του με τον δικέφαλο, αφήνοντας όμως… ορθάνοιχτη την πόρτα για κάτι τέτοιο.
Όπως όμως ήταν φυσικό, ειδικά οι συμπατριώτες του δεν θα μπορούσαν να μην ρωτήσουν και για τα όσα έζησε ο Σκόκο το Σάββατο στην Καλλιθέα. Μία είδηση που έκανε τον γύρω του κόσμου και προκάλεσε ακόμα και την έκπληξη των αργεντινών, που είναι συνηθισμένοι σε παρόμοια κρούσματα βίας. Αρκετές ώρες μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός δεχόταν τηλεφωνήματα για να μάθουν οι φίλοι του τι ακριβώς έγινε. Σοκαρισμένος και άυπνος από αυτό που είχε αντικρίσει, εξηγούσε τι συνέβη και αυτό που του προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν ο λόγος  που η αστυνομία έμεινε… παρατηρητής, την στιγμή που όλα εξελισσόντουσαν μπροστά τους και δεν πραγματοποίησε καμία σύλληψη. Κάτι που ακόμα και στην Αργεντινή θα είχε συμβεί. Μάλιστα, εξέφραζε την αμέριστη συμπαράστασή του στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και όπως έλεγε, δεν θεωρεί ότι οι συγκεκριμένοι οπαδοί εκφράζουν την ΑΕΚ, γιατί σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να πιστέψει ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την αγάπη τους στην ομάδα.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου