ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Εκτός λίστας ο Ντιόπ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κατέθεσε σήμερα στην ΕΠΟ την 23μελη λίστα με τους παίκτες της που θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στα διπλά ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ στις 19 και 26 Αυγούστου...
Μαζί δήλωσε και τέσσερις παίκτες από την Β’ λίστα που αφορά παίκτες που προέρχονται από τις Ακαδημίες της και δεν έχουν συμπληρώσει τα 21 έτη. Ωστόσο, σε αυτούς τους παίκτες δεν συμπεριλαμβάνεται ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ! Ο Σενεγαλέζος δεν είναι ακόμα έτοιμος αγωνιστικά (έκανε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες), λίγο πριν το πρώτο ματς στην Σκοτία θα δοκιμάσει να μπει κανονικά στις προπονήσεις, ωστόσο υπάρχει «παραθυράκι» να παίξει αν κερδίσει την... μάχη με τον χρόνο.
Η ΑΕΚ διατηρεί το δικαίωμα μέχρι τις 18 Αυγούστου (24 ώρες πριν τον πρώτο αγώνα της Σκοτίας δηλαδή) να αντικαταστήσει έναν ποδοσφαιριστή από την ήδη υπάρχουσα λίστα με κάποιον άλλον. Και με δεδομένο ότι στην λίστα υπάρχει ο Μίλαν Λούκατς που έχει ξένο διαβατήριο και αναμένεται να δοθεί δανεικός τις επόμενες ημέρες, τότε το πιθανότερο είναι να μπει στην λίστα ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ στις 18 Αυγούστου. Αλλωστε υπάρχει και άλλος πορτιέρο από την Β’ λίστα, ο Θοδωρής Μοσχονάς. Εκτός λίστας πάντως έμεινε ο Μιχάλης Παυλής που θα φύγει δανεικός, αλλά και ο... τελειωμένος Κάρλος Αραούχο.

Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ
Αραμπατζής
Σάχα
Λούκατς
Λεονάρντο
Μανωλάς
Τζιμπούρ
Μαϊστόροβιτς
Νταντόμο
Αργυρίου
Ματεντζίδης
Λαγός
Σκόκο
Έντερ
Γιάχιτς
Μπερνς
Μπλάνκο
Δέλλας
Καφές
Γκέντσογλου
Λυμπερόπουλος
Γεωργέας
Μάκος
Καράμπελας
Β’  ΛΙΣΤΑ
Μοσχονάς
Καλαμιώτης
Τσαμουρλίδης
Φροξυλιάς

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου