ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Σφήνα Ρεάλ για Οζίλ!

Η Ρεάλ θα κάνει μία τελευταία μεταγραφή για αυτή τη σαιζόν.Ο Mesut Ozil θα ολοκληρώσει την ομάδα,διότι υπογράφτηκε για 5 χρόνια.Είναι ο επιθετικός που ζητούσε ο Μουρίνιο και αποτελεί την 6 μεταγραφή της Ρεάλ φέτος...
Ο Valdano μίλησε την Τρίτη με τον προπονητή και τον ρώτησε για την πιθανότητα να έρθει ο Ozil στην ομάδα.Ο Μουρίνιο απάντησε θετικά και έχουν αρχήσει οι εργασίες.
Η αρχική ιδέα ήταν να έρθει ο Οζίλ ως ελεύθερος τον επόμενο χρόνο.Έχει υποσχεθεί ότι θα παίζει στην Ρεάλ από τις 30 Ιουνίου 2011.Αν και δέχθηκε πολλές προτάσεις από ευρωπαικές ομάδες,συμπεριλαμβανομένης και της Barca,τις αρνήθηκε λέγοντας: Είμαι στην Βέρντερ,μου είναι άγνωστο τι γίνεται παραπέρα.
Όμως ο χρόνος έχει λιγοστέψει.Η Ρεάλ είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί,αλλά δεν θα δεχθεί μια υπερβολική τιμή.Τα 8.000.000 για τον Καρβάλιο,έδωσαν την δυνατότητα να αποκτηθεί ένας ακόμα παίχτης.
Το συμβόλαιο του Γερμανού έχει μειωμένες ετήσιες απολαβές και η Βέρντερ τον κοστολογεί περίπου στα 16.000.000,σύμφωνα με τον Klaus Allofs.

frapesport.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου