ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

«Ελπίζω να τα βρούμε»

Το mail με τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ για τον Ισμαελ Μπλάνκο περιμένει την Παρασκευή (13/08) ο Γκουστάβο Οναΐντια. Ο μάνατζερ του «Ζορό» μίλησε στην «Εξέδρα» και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως «θα βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για ανανέωση της συνεργασίας». Ανησυχία σε Superleague και ΠΑΕ για το ματς της Πρεμιέρας στην Πάτρα.

Εν αναμονή του mail

Η ιστορία με τα mail στην ΑΕΚ είναι παλιά και σε μερικές περιπτώσεις… αμαρτωλή. Ομως, αυτήν τη φορά ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που θα σταλεί από τους διοικούντες την ΑΕΚ στον μάνατζερ του Ισμαελ Μπλάνκο αναμένεται να έχει θετική εξέλιξη.

Μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (13/08) αναμένεται να έχει φτάσει στον Γκουστάβο Οναΐντια η νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ, προκειμένου να πειστεί ο Ισμαελ Μπλάνκο και να πει το «ναι» προκειμένου να επεκτείνει τη συνεργασία του έως το 2013 με τους Κιτρινόμαυρους. Πράγμα που για να γίνει θα πρέπει η προσφορά της Ενωσης να είναι καλύτερη σε οικονομικό επίπεδο από την τελευταία που τσέκαρε στο e-mail του ο Αργεντινός ατζέντης και η οποία δεν του άρεσε καθόλου…

Η «Εξέδρα» επικοινώνησε με τον Γκουστάβο Οναΐντια, ο οποίος, είπε: «Εχω μάθει ότι σύντομα θα φτάσει νέα πρόταση από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν έχω κάτι να σας πω, διότι δεν είχα καμία επικοινωνία ή επαφή με κάποιον από τη διοίκηση της ΑΕΚ», μας είπε αρχικά ο Οναΐντια και συνέχισε: «Αυτήν τη στιγμή βρίσκομαι στο αεροδρόμιο για να πετάξω για την Κωνσταντινούπολη με έναν πελάτη μου. Δεν μου έχει τηλεφωνήσει κανείς και δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι που ακόμη δεν έχει γίνει. Νομίζω ότι αν η ΑΕΚ επιθυμεί πραγματικά να κρατήσει τον Μπλάνκο θα υπάρξει αποτέλεσμα. Ελπίζω ότι θα βρούμε την κατάλληλη φόρμουλα, γιατί και ο Μπλάνκο έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι περνάει υπέροχα στην Αθήνα και στην ΑΕΚ και θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στη συγκεκριμένη ομάδα».

Ο Αργεντινός ατζέντης πάντως επιθυμεί (όπως και ο Ισμαελ Μπλάνκο) να βρεθεί η χρυσή τομή, όπως μας εξήγησε, ώστε να συνεχίσει ο «Ζορό» να σκοράρει για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Ανησυχούν Λίγκα και ΠΑΕ

Η πρεμιέρα της ΑΕΚ με αντίπαλο την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα θα γίνει (σύμφωνα με όσα ισχύουν μέχρι στιγμής) στην Πάτρα και στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονη ανησυχία στη διοργανώτρια αρχή αλλά και στους διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ (και δικαιολογημένα αφού το γήπεδο δεν είναι το πλέον ασφαλές).

Ο… εμφύλιος που έχει ξεσπάσει μεταξύ των οργανωμένων οπαδών της Ενωσης προκαλεί ανησυχία σε όλους, αφού πολλοί φοβούνται ότι σε ένα γήπεδο όπως αυτό της Πάτρας μπορούν να βρουν (άπλετο) χώρο για δράση οι οπαδοί της ομάδας, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου…

Πηγή: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου