ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Θετικός για Ολυμπιακό ο Εμανά!

Ως μία πολύ καλή προοπτική βλέπει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Ασίλ Εμάνα, όπως μεταφέρει στο περιβάλλον του ο Καμερουνέζος άσος της Μπέτις, ο οποίος είναι διατεθειμένος να ακούσει την επίσημη πρόταση των Πειραιωτών.
Το «φλερτ» Ολυμπιακού και Ασίλ Εμανά... καλά κρατεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» συνεχώς ρωτούν περισσότερες πληροφορίες για τον Καμερουνέζο άσο της Μπέτις, ενώ τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 28χρονου μέσου να πάρει πιο επίσημη μορφή.
Ήδη ο σύμβουλος μετεγραφών του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει επικοινωνήσει με τον αθλητικό διευθυντή του ισπανικού συλλόγου, Κάρλος Μπουθέρο, ενώ στον Σέρβο έχει τονιστεί ότι ο παίκτης παραχωρείται.
Το θετικό για τον σύλλογο του Πειραιά είναι ότι στην προοπτική της Ελλάδας και της Superleague δεν λέει «όχι» ούτε ο Εμανά, ο οποίος όπως έχει τονίσει στο περιβάλλον του περιμένει να ακούσει την επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού και έπειτα να αποφασίσει για το μέλλον του.

«Ο Ολυμπιακός είναι γνωστό κλαμπ στην Ευρώπη, παίρνει συνεχώς πρωταθλήματα, κάτι που εγώ δεν έχω γευτεί στην καριέρα μου. Αν μου γίνει πρόταση θα τη μελετήσω σοβαρά. Θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό», φέρεται να λέει ο Εμανά.

Αν η μεταγραφή προχωρήσει πάντως, υπολογίζεται ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξοδέψεουν περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Εμανά θα αποκτηθεί πιθανότατα με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Ενσαλίβα ο αντί-Εμανά;

Επίσης θετικό για τον Ολυμπιακό είναι το γεγονός ότι η Μπέτις ολοκλήρωσε την Πέμπτη τη μεταγραφή του γνωστού μας από το ελληνικό πρωτάθλημα, Ταμαντανί Ενσαλίβα, ο οποίος αγωνίζεται σχεδόν στην ίδια θέση με τον Εμανά,κάτι που δείχνει ότι οι ιθύνοντες της Μπέτις σκέφτονται την επόμενη μέρα χωρίς τον Καμερουνέζο άσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου