ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Τα «θέλω» του Ερνέστο

Η δεύτερη θητεία του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε με... φοβερό τρόπο στον Ολυμπιακό και πλέον όλοι στο Λιμάνι επικεντρώνονται στις μεταγραφικές υποδείξεις του Βάσκου προπονητή. Ποιους θέλει ο Ισπανός!

 Καλύτερο... δεύτερο ντεμπούτο στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε από το εμφατικό 5-1 επί της Ρόμα το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Το παιχνίδι κόντρα στους Ρωμαίους μπορεί να ήταν φιλικό, από τη στιγμή όμως που οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν πέντε τέρματα, έπαιξαν καλά μπάλα, τότε φαίνεται πως κάτι... αλλάζει.
Και μάλλον θα αλλάξουν ακόμα...περισσότερα στο άμεσο μέλλον, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα συναντηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου με τον νέο ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε οι δύο άντρες να συζητήσουν για «καθαρά» μεταγραφικά θέματα.

Ο Βάσκος τεχνικός θέλει να γίνει άμεσα η μεταγραφή του κεντρικού μέσου, αφού ο ίδιος πιστεύει ότι με την έλευση ενός καλού ονόματος στην μεσαία γραμμή της ομάδας, τότεο Ολυμπιακός θα αποκτήσει άλλη δυναμική, τουλάχιστον στις φετινές υποχρεώσεις του στην Ελλάδα.

Στην κορυφή της σχετικής «λίστας» παραμένει ο Τζαβάντ Νεκουνάμ της Οσασούνα, ενώ θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι ο ισπανικός σύλλογος παραχωρεί τον Ιρανό με περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ έχει προταθεί μείωση αποδοχών στον ίδιο τον 29χρονο μέσο. Ο ισπανικός Τύπος πάντως σε δημοσιεύματα του θεωρεί τον Νεκουνάμ ως παίκτη των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του συλλόγου του Πειραιά κάνουν... παιχνίδι και με τον Ασίλ Εμανά και η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες όπως και αυτή του νεαρού Γάλλου μέσου της Ναντ, Γουιλιάμ Βενκέρ, ο οποίος λογίζεται σαν εναλλακτική λύση των δύο παραπάνω.

Στην Αγγλία ο «Ντάρμπι»


Σήμερα αναμένεται ο Ματ Ντάρμπισαϊρ να ταξιδέψει στην Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Μπέρμιγχαμ.
Ο 23χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί στην αγγλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού, ενώ θα οριστεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
«Το μόνο που απομένει είναι να περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και μετά μπορούμε να πούμε περισσότερα», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Γκάρι Πόρτερ στην εφημερίδα «Γαύρος».

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου