ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Δεν… φοβήθηκε ο Ντούσαν

Η καλή και σοβαρή ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα να αποκλείσει τη Νταντί Γιουνάιτεντ και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, όπως διαπίστωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρακολουθώντας από κοντά την αντίπαλο της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σεντ Μίρεν για την πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος...
Η ομάδα του Πίτερ Χιούστον δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το χθεσινό 1-1 μάλλον την αδικεί, καθώς είχε 14 τελικές προσπάθειες και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89’ με τον Τζον Ντέιλι. Ωστόσο έχει αρκετές αμυντικές αδυναμίες, τις οποίες και διέγνωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Η ανάλυση του αντιπάλου θα αρχίσει τη Δευτέρα.

«Ανεβαίνουν», αλλά…

Ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ και ο Κλαούντιο Νταντόμο ανεβάζουν καθημερινά στροφές στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι και εκτός απροόπτου δεν θα είναι στο βασικό σχήμα της ΑΕΚ για το πρώτο παιχνίδι με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, την ερχόμενη Πέμπτη στη Σκωτία (22:00). Άλλωστε, αν δεν ολοκληρωθεί πρώτα ο δανεισμός του Λούκατς για να ελευθερωθεί θέση ξένου, ο Σενεγαλέζος μέσος δεν μπορεί να δηλωθεί στη λίστα για τους αγώνες των πλέι οφ.

Το πιθανότερο είναι πως ο Γρηγόρης Μάκος θα παίξει δίπλα στον Παντελή Καφέ (ελλείψει και του τραυματία Γκέντσογλου) και ο Παναγιώτης Λαγός θα καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ για τη θέση του δεξιού μπακ φαβορί είναι ο Σανέλ Γιάχιτς, καθώς ο Νίκος Γεωργέας αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις. Σίγουροι θεωρούνται οι Σάχα, Μανωλάς, Δέλλας, Καφές, Λεονάρντο, Σκόκο και Λυμπερόπουλος, ενώ για τη θέση του καθαρόαιμου φορ στο 4-2-3-1 ερίζουν οι Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

Η… μεγάλη Δευτέρα του Σκόκο

Η Δευτέρα είναι σημαντική μέρα για τον Νάτσο Σκόκο. Όχι τόσο επειδή θα δοκιμάσει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης μετά τις ενοχλήσεις που έχει στη μέση, αλλά επειδή έχει προγραμματιστεί συνάντηση του εκπροσώπου του, Παύλου Διαννή, με τον Σταύρο Αδαμίδη, για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Η διοίκηση της ΠΑΕ θα κάνει συγκεκριμένη πρόταση στον Αργεντινό, που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο, αλλά εκτιμάται πως πολύ δύσκολα θα πει το «ναι». Ο «δαίμονας» εισπράττει 600.000 ευρώ ετησίως βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του και είναι αμφίβολο αν η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις του.

Σε ό,τι αφορά στον Ίσμαελ Μπλάνκο, μετά το δεύτερο «όχι» (σε πρόταση για 400.000 ευρώ πάγιες αποδοχές με αυξημένα μπόνους), το θέμα της επέκτασης συμβολαίου μετατίθεται για τα τέλη του 2010. Αντίθετα, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα πως ο Ράφικ Τζεμπούρ θα πει το «ναι» και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Συνεχίζεται το ψάξιμο

Η αναζήτηση του αντι-Μαϊστόροβιτς συνεχίζεται από την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εξετάζει διάφορες περιπτώσεις κοινοτικών (αφού δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου) παικτών και γίνονται διερευνητικές κρούσεις, καθώς δεν υπάρχουν μεγάλα οικονομικά περιθώρια. Παρότι ο χρόνος πιέζει, στην «Ένωση» εκτιμούν ότι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου μπορούν να βρουν κάποιον αξιόλογο παίκτη και με χαμηλό κασέ για να καλύψουν τη θέση. Πάντως στα ματς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, οι Μανωλάς και Δέλλας θα απαρτίζουν το αμυντικό δίδυμο.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου