ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Αγγίζει το ρεκόρ

Σχέση… διαρκείας αναπτύσσει με τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός. Η κατάκτηση του νταμπλ, οι ηχηρές μεταγραφές και οι καλές εμφανίσεις στα φιλικά «ζέσταναν» για τα καλά τον κόσμο της ομάδας, που εν μέσω οικονομικής κρίσης έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα του «τριφυλλιού»... Ο αριθμός των φιλάθλων που έχουν εξασφαλίσει θέση στο ΟΑΚΑ για την ερχόμενη σεζόν αγγίζει πλέον τους 21.000 και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες της διοίκησης, ενώ δεδομένου ότι η διάθεση των διαρκείας συνεχίζεται και πολύς κόσμος απουσιάζει από την Αθήνα για διακοπές, κάποιοι τολμούν να μιλήσουν ακόμη και για κατάρριψη του περσινού ρεκόρ των 26.002 καρτών.

Τελευταίες ανάσες

Τη δεύτερη μέρα του… ελεύθερου σαββατοκύριακου απολαμβάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Από τη Δευτέρα οι «πράσινοι» μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη νέα σεζόν, που αρχίζει την Παρασκευή 27 Αυγούστου με το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Το φιλικό της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην Τζένοα στο ΟΑΚΑ (20:30) θα αποτελέσει την τελική πρόβα και ο Νίκος Νιόπλιας δεν υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος στα τέλη του μήνα θα αρχίσει να προπονείται.

Δεν βιάζεται

Ο Κάρλος Φρέιτας συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο στην κορυφή, όσο και στα πλάγια της επίθεσης, αποτελώντας τη ρεζέρβα του Τζιμπρίλ Σισέ, πιθανώς και του Γκοβού ή του Λέτο. Οι «πράσινοι» αν και απομένουν δύο εβδομάδες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών δεν βιάζονται και εκτιμούν πως θα μπορέσουν να πάρουν έναν αξιόλογο παίκτη με τους όρους που θέλουν.

Οι Μούσα Μααζού και Κρίστιαν Νέμεθ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Λίβερπουλ αντίστοιχα αρέσουν στον Νίκο Νιόπλια και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένας εκ των δύο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου