ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Πρέμιερ: Σ-έξι και όποιος αντέξει!

Πάρτι σε βάρος της Γουέστ Μπρομ έστησε η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Η απώλεια του Κομιούνιτι Σιλντ φαίνεται πως πείσμωσε τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι, που συνέτριψαν με 6-0 μια αναιμική Γ.Μ. Άλμπιον και ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου...

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6' ο Μαλουντά, που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα καρέ των φιλοξενούμενων και εκτέλεσε από κοντά τον Κάρσον για το 1-0. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι «μπλε» δεν έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους. Το 1-0 φαίνονταν πως θα είναι το σκορ του ημιχρόνου, ο Ντρογκμπά όμως είχε άλλη άποψη.
Με χτύπημα φάουλ στις καθυστερήσεις, νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Και το πάρτι μόλις τότε ξεκινούσε! Με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ο Ντρογκμπά έγραψε το 3-0 στο 55', ενώ ο Λάμπαρντ έκανε κι αυτός το κομμάτι του στο 63', διαμορφώνοντας το 4-0.
Σαν σε προπόνηση ο Ντρογκμπά έφτασε στο χατ-τρικ στο 68', με τον Φλοράν Μαλουντά να βάζει στο 90' το 6ο και τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Γουέστ Μπρομ.

Τσέλσι - Γουέστ Μπρομ 6-0
6' και 90' Μαλουντά, 45+1', 55' και 68' Ντρογκμπά, 63' Λάμπαρντ
Συνθέσεις:
Τσέλσι: Τσεχ, Φερέιρα (60' Ιβάνοβιτς), Τέρι, Άλεξ, Κόουλ, Εσιέν, Λάμπαρντ (64' Μπεναγιούν), Μίκελ, Μαλουντά, Ανελκά, Ντρογκμπά (70' Καλού).
Γουέστ Μπρομ: Κάρσον, Τσεχ, Πάμπλο, Τάμας (84' Μπαρνς), Χάρα, Μόρισον, Μπραντ, Τόμας, Ντόρανς (67' Κοξ), Μουλούμπου, Μπέντναρ (67' Μίλερ).
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Σαββάτου
Το πρόγραμμα
Κυριακή 15/8
18:00 Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Δευτέρα 16/8
22:00 Μάντσεστερ Γ. - Νιούκασλ


Πηγή: derby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου