ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Βολεύεται με Νικοπολίδη και Πάρντο ο Βαλβέρδε

O Eρνέστο Βαλβέρδε δείχνει την εμπιστοσύνη του στο δίδυμο Νικοπολίδη-Πάρντο όπερ σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα παρά μόνο για αμυντικό μέσο και επιθετικό.Μία είδηση έβγαλε η συνάντηση κορυφής του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Αυτή είναι η εμπιστοσύνη που έδειξε στους τερματοφύλακες, κάτι που σημαίνει..ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει με το δίδυμο Νικοπολίδη-Πάρντο. Εξάλλου είναι γνωστή η εκτίμηση που τρέφει στον Αντώνη Νικοπολίδη ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος θεωρεί πως ο 38χρονος μπορεί και τη φετινή σεζόν να σταθεί με αξιώσεις στο τέρμα, όντας ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.
Από κει και πέρα τα πράγματα ήταν αναμενόμενα. Οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και φυσικά ενός επιθετικού από τη στιγμή που ο Ματ Ντάρμπισιρ θα αποτελέσει παρελθόν. Ονόματα δεν βγήκαν από τη συνάντηση, ωστόσο πάνω-κάτω είναι αυτά που έχουμε αναφέρει και κατά το πρόσφατο παρελθόν με τον Νεκουνάμ να είναι το φαβορί για τη μεσαία γραμμή.
* Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Ντάρμπισιρ και σύντομα αναμένεται να τελειώσει οριστικά το θέμα. Υπάρχουν κάποιες διαφωνίες, οι οποίες με... καλή καρδιά θα ξεπεραστούν.
* Τη Δευτέρα αναμένεται να τελειώσουν οι μεταγραφές των Σουμπίνιο και Παπάζογλου.
* Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα επιστρέψουν στην προπόνηση οι ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό που πήραν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
* Η ακτινογραφία του Αλμπερτ Ριέρα ήταν καθαρή όπερ σημαίνει πως ο Ισπανός δεν έχει κάποιο πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά για το φιλικό της Τετάρτης με τη Λα Κορούνια.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου