ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Χιούστον: Σας διαβεβαιώνω πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό

Ο προπονητής της Νταντί Γιουνάιτεντ, Πίτερ Χιούστον, μετά το ισόπαλο ματς της ομάδας του με 1-1 στην έδρα της Σεντ Μίρεν, για την πρεμιέρα του Σκωτσέζικου Πρωταθλήματος, τόνισε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα θα δώσει σκληρή μάχη κόντρα στην ΑΕΚ για την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Όσα δήλωσε ο Πίτερ Χιούστον:

Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις που άφησε ο αγώνας στον «κατάσκοπο» Ντούσαν Μπάγεβιτς, απάντησε:

«Αυτό που θα διαπίστωσε ο προπονητής της ΑΕΚ είναι ότι δεν καταθέτουμε τα όπλα μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κάναμε πολλές σέντρες, επιτιθόμασταν κατά κύματα και πιστεύω πως έπρεπε να μας δοθεί ένα πέναλτι. Πιστεύω πως παρότι ισοφαρίσαμε στο τέλος, αξίζαμε τη νίκη».

Όσο για τις αναμετρήσεις με την «Ένωση», αρχής γενομένης με αυτή της Πέμπτης στη Σκωτία, είπε:

«Στο Europa League η αντίπαλός μας είναι ποιοτική ομάδα, που δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από κάποιον σκωτσέζικο σύλλογο, αλλά σας διαβεβαιώνω πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα καταφέρουμε. Προτιμούσα το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, γιατί θα ήθελα να πάμε στην Ελλάδα με ένα καλό αποτέλεσμα για να το υπερασπιστούμε. Αν παίξεις πρώτα εκτός έδρας και χάσεις με 3-0, σχεδόν τα πάντα έχουν κριθεί. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας στο ματς της Πέμπτης. Φυσικά και θέλουμε να σκοράρουμε, αλλά θα είμαι ευχαριστημένος ακόμη και με το 0-0. Δεν θα είναι και το τέλος του κόσμου…».

Πηγή: balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου