ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Άνετη νίκη για την Εθνική πολο απέναντι στα Σκόπια

Στη δεύτερη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ, η Εθνική μας ομάδα των ανδρών επικράτησε των Σκοπίων με 10-5 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρόλο που δεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο 8λεπτο, κατάφερε στη συνέχεια να επιβάλει το ρυθμό του και να φτάσει σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη...
Πλέον, η ομάδα του Τάσου Δούμπα, ξεπερνώντας την «βαριά» ήττα στην πρεμιέρα από τη Σερβία, έστειλε μήνυμα στον επόμενο αντίπαλό της, την Ουγγαρία, πως δεν θα έχει τόσο εύκολο έργο.

Τι, κι αν δεν ξεκινήσαμε καλά; Τι, κι αν ο καιρός ήταν βροχερός και θύμιζε πιο πολύ χειμώνα παρά καλοκαίρι; Όσο περνούσε η ώρα η ανωτερότητα των Ελλήνων παικτών γινόταν φανερή μέσα στην πισίνα. Έτσι λοιπόν, χορεύοντας... στη βροχή οι παίκτες του Τάσου Δούμπα έδειξαν ότι είναι ζωντανοί αλλά και ικανοί για μεγάλα πράγματα.

Η αρχή έγινε. Η ομάδα έδειξε ότι «ξεμπούκωσε». Και μετά από τη χθεσινή ηχηρή σφαλιάρα των Σέρβων, ήρθε επίσης ένα δυνατό χαστούκι αυτή τη φορά από ελληνικής πλευράς στους ιδιαίτερα φλύαρους Σκοπιανούς.

Επόμενη αποστολή για τους Έλληνες καμικάζι τη Τετάρτη απέναντι στην χρυσή Ολυμπιονίκη το 2008 Ουγγαρία. Τα καλύτερα όμως έρχονται. Κι αν επαναληφθεί η σημερινή εμφάνιση τουλάχιστον στα παιχνίδια με τη Γερμανία και τη Ρωσία, τότε η 6άδα είναι προ των πυλών. Αυτή την Εθνική χαίρεσαι να τη βλέπεις !


Ελλάδα- Σκόπια 10-5

Τα 8λεπτα: 2-2, 4-1, 0-1, 4-1.
Διαιτητές: Λέβιν (Ισραήλ), Μπονάϊ (Γαλλία).
Ελλάδα (Τάσος Δούμπας): Μυλωνάκης 1, Παπαδόγκωνας 1, Μιράλης 2, Δελακάς 1, Αφρουδάκης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2, Μιτελούδης 1.
Σκόπια (Στέφαν Νόνκοβιτς): Βουκσάνοβιτς 1, Μπόσανσιτς 1, Κρέσκοβιτς 1, Μπρίκιτς 1, Λάτκοβιτς 1.


Τάσος Δούμπας (προπονητής Ελλάδας)
: «Όπως είπα και χθες, έχουμε μία πολύ νεαρή ομάδα και έπρεπε να παίξουμε απέναντι σε έναν πιο έμπειρο αντίπαλο. Και τη Τετάρτη θα παίξουμε απέναντι στην Ουγγαρία, η οποία είναι ακόμη πιο έμπειρη και πιο υψηλού επιπέδου ομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών μου. Είναι καλοί και γρήγοροι κολυμβητές.»

Στέφαν Νόνκοβιτς (προπονητής Σκοπίων)
: «Μετά από μια καλή εμφάνιση απέναντι στη Ρωσία, δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος σήμερα, ειδικά στην άμυνα. Επίσης, δεν είχαμε την απαραίτητη τύχη στα σουτ για γκολ.»

ΠΗΓΗ: aquaticsnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου