ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Πάνε πακέτο στη Μαρίτιμο!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μαρίτιμο για την παραχώρηση των Βαγγέλη Μάντζιου και Χρήστου Μελίσση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Ελληνας αμυντικός, που φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Πορτογάλους, πιο δύσκολο του Μάντζιου. Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες πραγματοποίησε ο Λουίς Γκαρσία. Αλλαγές στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ...
Τα χρώματα της Μαρίτιμο θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Χρήστος Μελίσσης καθώς φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Πορτογάλους. Το μόνο που απομένει είναι ο τρόπος που θα αγωνίζεται στους Ιβηρες, καθώς παραμένει άγνωστο αν πρόκειται για μεταγραφή ή για δανεισμό του με οψιόν αγοράς….

Στην περίπτωση του 27άχρονου επιθετικού, οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για δανεισμό του παίκτη, αν βέβαια, καλυφθεί το οικονομικό χάσμα του χωρίζει τις 2 πλευρές.

Βέβαια, αυτός που χρεώνεται την … επιτυχία της μετακίνησης του «πακέτου» αυτού , δεν είναι άλλος από τον Κάρλος Φρέιτας επιβεβαιώνοντας τη φήμη που είχε όταν ήρθε στην χώρα μας. Το ότι δηλαδή, είναι ο ιδανικός στο να… «διώχνει» παίχτες!

Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με τους Πράσινους πραγματοποίησε την Δευτέρα (30/8) στις εγκαταστάσεις της Παιανίας ο Λουίς Γκαρσία, ο οποίος ακολούθησε χωρίς προβλήματα όλο το πρόγραμμα.

Οσον αφορά στις απουσίες, ο Νίκος Νιόπλιας δεν είχε στην διάθεση του, πέρα από τους διεθνείς και τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Λέτο, Σισέ και Χριστοδουλόπουλο, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος ταλαιπωρείται από μια ίωση και έτσι προτιμήθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Την ίδια στιγμή, ο Σιμάο λόγω της αναχώρησης του την Τρίτη (31/8) για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Μοζαμβίκης έκανε μόνο βάρη, ενώ ο Γκοβού απουσίαζε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

ΠΗΓΗ: exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου