ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ποιοι μάνατζερς και ποιος διεθνής "κρύβονται" στο σκάνδαλο της Εθνικής

Οι μαζικές αποχωρήσεις παικτών από την Εθνική Ελλάδας, με τελευταία αυτή του Φάνη Γκέκα, έχουν επισκιάσει την "γαλανόλευκη". Πίσω, όμως, από την αναταραχή βρίσκονται γνωστά ονόματα μάνατζερς και εν ενεργεία διεθνής, που επηρεάζουν τον Φερνάντο Σάντος.

Ωστόσο, τα πράγματα πρέπει να τα πάρουμε με τη σειρά για να εξηγήσουμε πως επιλέγονταν οι Ελληνες διεθνείς επί Ρεχάγκελ και από το πουθενά έπαιρναν μεταγραφές στο εξωτερικό, και πως αντιστράφηκαν τα πράγματα επί Σάντος....

Την περίοδο που ο Γερμανός τεχνικός βρισκόταν στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας, ο μάνατζερ Πολ Κουτσολιάκος κατά κάποιο τρόπο έστελνε έστελνε παίκτες στην Εθνική και εν συνεχεία τους έδινε μεταγραφή στην Μουντεσλίγκα. Κάποια παραδείγματα είναι αυτά των Κυριάκο, Γκέκα, Τζιόλη και Πλιάτσικα.

Από την ημέρα που ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την Εθνική Ελλάδος τα σκήπτρα του Κουτσολιάκου, πήραν οι Ακης Ζήκος και Ντέμης Νικολαϊδης. Οι πρώην άσοι του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το πέρας της καριέρας τους διατηρούν γραφείο μάνατζερς και βλέπουν την Εθνική ως μια καλή ευκαιρία να διαφημίσουν στους πελάτες τους. Ενας από αυτούς είναι και ο Γκέντζογλου, χωρίς ωστόσο να προσβάλουμε την αγωνιστική ικαότητα του παίκτη. Αλλωστε, Ζήκος και Νικολαϊδης έχουν άριστες σχέσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό και μπορούν να περάσουν κάποιες απόψεις τους.

"Κουμάντο" στην Εθνική κάνει και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος είναι παίκτης της παλιάς φουρνιάς, δηλαδή του 2004, και με τον δικό του τρόπο επιλέγει ποιοι να παίξουν βασικοί και ποιοι όχι.

Μάλιστα, οι διεθνείς φωτογράφησαν τον Κατσουράνη, τον οποίο θεωρούν "κολλητό" του Φερνάντο Σάντος. Ο 30χρονος μέσος του Παναθηναϊκού με την συμπεριφορά του έχει ενοχλήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, αφού φερόταν ότι ήξερε το ερχομό του Πορτογάλου τεχνικού, από το Μουντιάλ της Nοτίου Αφρικής και συγκεκριμένα στο ματς με τη Νιγηρία. Μάλιστα πριν το πρόσφατο παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ ο "Κατσούρ" τους είχε αποκαλύψει με ποιο σχήμα θα παραταχθεί το ομοσπονιδακό συγκρότημα στο "Μαξιμίρ".

Αναρτήθηκε από Balla         πηγη: balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου