ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ανησυχητικά σημάδια…

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού εξαιτίας των πολλών τραυματισμών που έχουν «χτυπήσει» την πόρτα των πρασίνων ποδοσφαιριστών σε αντίθεση με την περσινή περίοδο. Οι άνθρωποι του τριφυλλιού με το καλημέρα στην νέα αγωνιστική περίοδο αντιμετωπίζουν πονοκεφάλους σχετικά με τους τραυματισμούς με τους οποίους έρχονται αντιμέτωποι.....
Η αρχή έγινε στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας όταν ο Σεμπαστιάν Λέτο ένιωθε ενοχλήσεις λίγο πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Αμερική και για τα φιλικά με Ίντερ και Μίλαν όπου οι πράσινοι έδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο Αργεντινός να μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες δίχως να χάσει όμως τα εν λόγω παιχνίδια.

Η συνέχεια έγινε με τον τραυματισμό του Τζιμπρίλ Σισέ στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τζένοα. Η καρδιά των ανθρώπων αλλά και των φίλων του τριφυλλιού πήγε στην «κούλουρι» με τον Γάλλο επιθετικό να απουσιάζει από το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ξάνθη με την απουσία του να επηρεάζει την ομάδα με αποτέλεσμα να έρθει το στραβοπάτημα.

Από το ίδιο παιχνίδι απουσίασε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος ήταν καταπονημένος από το Παγκόσμιο Κύπελλο και σε συνδυασμό με την γρήγορη επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους άφησε τον έμπειρο Βραζιλιάνο εκτός για μερικές ημέρες. Εν συνεχεία ο Νίκος Νιόπλιας θα στερηθεί και την παρουσία από τις προπονήσεις και των Σεντρίκ Καντέ και Γιόσου Σαριέγκι.

Έτσι μέσα σε όλα αυτά τα «χτυπήματα» ήρθαν να προστεθούν και οι τραυματισμοί των Γιούρκα Σεϊταρίδη και Αντώνη Πετρόπουλο στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Έλληνας αμυντικός θα απουσιάσει για δέκα μέρες από την αγωνιστική δράση χάνοντας τους αγώνες με Άρη και Μπαρτσελόνα ενώ η κατάσταση του Πετρόπουλου θα κριθεί τι επόμενες ημέρες. Και μιλάμε για μυϊκούς τραυματισμούς οι οποίοι οφείλονται στις προπονήσεις και όχι σε χτυπήματα όπως είναι παραδείγματος χάριν ο τραυματισμός του Χριστοδουλόπουλου.

Την ίδια χρονική περίοδο ένα χρόνο πριν οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων οι οποίοι είχαν μείνει εκτός προπονήσεων λόγω μυϊκών τραυματισμών ήταν ελάχιστοι σε σχέση με φέτος. Συγκεκριμένα ο Μπράις Μουν λίγο πριν το παιχνίδι με την Σπάρτα στην Πράγα για τα προκριματικά του Champions League υπέστη τράβηγμα ενώ πριν από το αντίστοιχο με την Ατλέτικο κάτι ανάλογο υπέστη και Φίλιππος Δάρλας.

Τώρα εάν ευθύνεται ο Νιόπλιας ή ο Κέζος που είναι φέτος οι υπεύθυνοι της προετοιμασίας σε σχέση με πέρσι που ήταν οι Τεν Κάτε και Έμπεν ή είναι τυχαίο γεγονός θα δείξει το μέλλον.

πηγη: sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου