ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ανοίγει ξανά τις πύλες του για τους φίλους της ΑΕΛ


Το νέο γήπεδο αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτά την τελική του εξωτερική μορφή και η ΑΕΛ ανοίγει για δεύτερη φορά τις πύλες του για να υποδεχτεί όλους της φίλους της ομάδας. Την Τρίτη 7, την Τετάρτη 8 και την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου από τις 19:00 έως τις 20:00 οι φίλοι της ΑΕΛ, αλλά και όλοι οι Λαρισαίοι θα έχουν το προνόμιο να περιηγηθούν..... τη Δυτική και Νότια Πτέρυγα, να διαπιστώσουν την μεγάλη πρόοδο των εργασιών και να αποκομίσουν την αίσθηση του νέου παλατιού από μια διαφορετική οπτική γωνία και ενώ το έργο βρίσκεται πλέον σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ όπως επίσης και οι υπεύθυνοι του εργοταξίου θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού για απορίες και διευκρινίσεις. Η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά από τη νοτιοδυτική πύλη του εργοταξίου (μετά από τη στροφή για το νοσοκομείο).

***Σημειώνεται ότι οι κανόνες ασφαλείας και συνολικής λειτουργίας του εργοταξίου υποχρεώνουν την αυστηρή τήρηση του ωραρίου προσέλευσης του κοινού (19:00 – 20:00) κατά τις ανωτέρω προγραμματισμένες ημερομηνίες.

***Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παρακαλεί θερμά τους φίλους της ομάδας που θα επισκεφθούν το νέο γήπεδο, να επιδείξουν καλή συνεργασία με τους υπευθύνους, προσοχή και ιδιαίτερη ευαισθησία στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργοταξίου.


πηγη: athleticlarissa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου