ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

"Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα του...Δαλούκα!"

Ο σάλος που ξέσπασε στην Ελλάδα μετά το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε στον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Άρη, πέναλτι με το οποίο οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη στο ντέρμπι ου "Βικελίδης", πέρασε και στο εξωτερικό και κατάφερε να μπερδέψει τους ανθρώπους που χειρίζονται την επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα οι οποίοι σε σχετική ανάρτηση για το τελευταίο παιχνίδι του αντιπάλου τους για το Τσάμπιονς Λιγκ ανέφεραν πως:....

"Ο Παναθηναϊκός δεν απέτυχε στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του...Γιώργου Δαλούκα επικράτησε με 1-0 στην έδρα του... Αρη, τον οποίο προπονεί ο Εκτορ Κούπερ, πρώην προπονητής των Μαγιόρκα και Βαλένθια...".

Από εκεί και πέρα στην ιστοσελίδα της "Μπάρτσα" φιλοξενούτναι δηλώσεις του Ζιλμπέρτο Σίλβα ενόψει του ματς της Τρίτης.

"Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα στη Βαρκελώνη και θα παίξει ελεύθερα: «Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για μας. Συνδυάστηκε μια νίκη πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καταφέραμε να φύγουμε με τρεις πολύτιμους βαθμούς από μια δύσκολη έδρα.

Όλοι ξέρουν ότι η Μπαρτσελόνα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στον κόσμο. Εμείς θα πάμε στην Ισπανία να κάνουμε ότι μπορούμε και θα δούμε τι θα βγει. Εγώ από τον εαυτό μου έχω μεγαλύτερες προδοκίες. Νομίζω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Τηρουμένων των αναλογιών, εμείς παίξαμε αρκετά καλά και κρατάμε το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μόνο η αρχή" είπε ο Βραζιλιάνος μέσος.


Αναρτήθηκε από Balla   πηγή: www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου