ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αστέρας ΤΡ. «μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι ο Αστέρας θα μπορούσε να έχει κερδίσει στον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ για τα μελλοντικά του σχέδια επεσήμανε ότι έχει στόχο να αγωνιστεί στο εξωτερικό.Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «Sentra fm»: ...

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε στα τελευταία λεπτά αλλά και ο ΠΑΟΚ είχε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική και δείχνει ότι έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Αν ήμασταν πιο τυχεροί στα τελευταία λεπτά, ίσως να παίρναμε κάτι παραπάνω».

Για την καλή αμυντική λειτουργία του Αστέρα Τρίπολης: «Η άμυνα ξεκινά από την επίθεση και το αντίστροφο. Η ομάδα δεν έχει δέσει 100%. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όταν έχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα χρειάζεται χρόνος για να δουλέψει το σύνολο καλύτερα».

Για την κριτική που δέχτηκε η ομάδα μετά τα αποτελέσματα στα φιλικά: «Είναι ελληνικό φαινόμενο να γίνεται κριτική στα φιλικά. Έχουν αποκτηθεί καλοί παίκτες και μαζί με τους παλιούς μέσα από τη σκληρή δουλειά ευελπιστούμε ότι θα φτιάξουμε ένα καλό σύνολο που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε ματς. Είναι νωρίς να θέτουμε στόχους. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια ώστε να μαζέψουμε βαθμούς».

πηγή: www.sportnet.gr               Διαβάστε περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου