ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκάλυψη: Τελειώνουν τον Δαλούκα, έναν χρόνο εκτός ή υποβιβασμός!

Ακριβά θα πληρώσει ο Γιώργος Δαλούκας το λάθος που έκανε στο ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Το πέναλτι, που τελικά έκρινε την αναμέτρηση υπέρ των "πρασίνων", που σφύριξε ο ρέφερι από τον Σύνδεσμο Θεσσαλίας εξόργισε τους πάντες..... Ο Ολυμπιακός δια στόματος Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε λόγο για "έγκλημα στη Θεσσαλονίκη", ενώ ο Παναθηναϊκός και ο Νικόλας Πατέρας επιχείρησε να ρίξει κάπως τους τόνους αλλά δεν άφησε ασχολίαστα όσα ειπώθηκαν από τους "ερυθρόλευκους".

Αυτά είδε και ο Σοφοκλής Πιλάβιος κι έγινε έξαλλος με τον Δαλούκα. Μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί η ποινή για τον Θεσσαλό,η οποία θα είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα. Ο Δαλούκας θα τιμωρήθει με ένα από τα παρακάτω σενάρια.

1) Ο νέος κανονισμός της UEFA δεν συμπεριλαμβάνει την ποινή της οριστικής διαγραφής κάποιου διαιτητή από τους πίνακες. Ωστόσο αυτό είναι στα...χαρτιά, αφού επιτρέπει στην ομοσπονδία να τον βγάλει εκτός πινάκων μέχρι το τέλος της σεζόν, δηλαδή...ραντεβού του χρόνου!

2) Το δεύτερο σενάριο λέει πως ο Δαλούκας δεν πρόκειται να έχει την..τιμή της "προσωρινής διαγραφής". Και μιλάμε για τιμή γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί να σφυρίζει στα παιχνίδια της Β' Εθνικής ή αλλιώς Football League, όντας υποβιβασμένος.

Αναρτήθηκε από Balla      πηγή: www.balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου