ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ζιλμπέρτο, μείνε...

Νέο συμβόλαιο στον Ζιλμπέρτο Σίλβα ετοιμάζεται να προτείνει ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να κρατήσει στο δυναμικό του τον αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας.
Αυτό που "τρέχει" ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2011 και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν μονοετή ή διετή επέκταση...

Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι ο Ζιλμπέρτο έχει μπροστά του τουλάχιστον δυο χρόνια ποιοτικού ποδοσφαίρου, ειδικά από τη στιγμή που πλέον δεν έχει υποχρεώσεις με τη "σελεσάο". Με δεδομένα μάλιστα το ήθος του, τον χαρακτηρα του, καθώς και την διαφήμιση που προσφέρει στο σύλλογο η παρουσία του...Μέσα στο φθινόπωρο ο 34χρονος μέσος και ο ατζέντης του θα κληθούν από τους Δημήτρη Γόντικα και Κάρλος Φρέιτας, με σκοπό να έχουν μια πρώτη επαφή.
Η πρόθεση των πρασίνων είναι να του προτείνουν οικονομικές απολαβές με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.Φυσικά, με ενδιαφέρον αναμένονται οι απαιτήσεις που θα προβάλλει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και από τις οποίες θα εξαρτηθεί η πορεία των διαπραγματεύσεων. Άλλωστε και ο ίδιος έχει ζητήσει να μάθει τις προθέσεις της διοίκησης, ώστε να αποφασίσει για το μέλλον και την πιθανή επιστροφή του στη Βραζιλία.

ΠΗΓΗ: prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου