ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Οικονομίδης: "Προτείναμε ομάδα της Θεσσαλονίκης για την Ευρωλίγκα"

Στην αποκάλυψή ότι πρότεινε ομάδα της Θεσσαλονίκης ως αντικαταστάτρια του Αμαρουσίου στην Ευρωλίγκα προχώρησε με δηλώσεις του στον "Αθλητικό Μετρόπολις" ο Βασίλης Οικονομίδης.....


  Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του ΕΣΑΚΕ

Για το Μαρούσι: «Είναι πραγματικά πολύ άσχημο που μένει το Μαρούσι εκτός Ευρωλίγκας, τη στιγμή που είχαμε φροντίσει καθημερινά να ενημερώνουμε τους ανθρώπους της ομάδας για το τι πρέπει να γίνει, αλλά μας διαβεβαίωναν πως όλα πάνε καλά. Αυτά συμβαίνουν όταν ανακατεύονται στον αθλητισμό άνθρωποι που δεν ξέρουν το αντικείμενο, είχαμε επισημάνει τον κίνδυνο να μείνουν εκτός, αλλά και να δυσφημίσουν την Ελλάδα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλη ομάδα στη θέση τους αν είχαν παραιτηθεί, είχαμε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Η αμέσως επόμενη ομάδα ήταν ο Πανελλήνιος που έχει κι αυτός αρκετά προβλήματα, όμως είχαμε προτείνει να παίξει μια ομάδα από τη Θεσσαλονίκη».

Για την απευθείας πρόκριση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Εurocup: «Το Μαρούσι δεν γνωρίζουμε τι θα κάνει, θα περιμένουμε την απόφαση της ΕΕΑ. Σίγουρα έχει αργήσει χαρακτηριστικά, θα περιμένουμε να πάρει την άδεια, ώστε να μην έχουμε άλλες ταλαιπωρίες στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως από το πρωί έχει μπει απευθείας στους ομίλους του Eurocup, δεν θα χρειαστεί να δώσει προκριματικά, στη θέση του θα αγωνιστεί η Γαλατάσαραϊ. Ο Πανελλήνιος θα παίξει στη Λαμία, δεν γνωρίζω και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ονομασία. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ του ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ Μ. Κυριακού και του προέδρου του Ερασιτέχνη, άλλωστε αυτό ήταν το ερέθισμα για να φύγει η ομάδα από την Αθήνα».

Για την υπόθεση Σχορτσανίτη: «Ο Ηρακλής έχει καταθέσει πλήρη φάκελο, όμως η επιτροπή έκρινε πως πρέπει να μελετήσει την παλιά εταιρεία. Δεν νομίζω ότι ο Ηρακλής θα έχει πρόβλημα και κακώς δεν έχει πάρει ακόμη την άδεια, θεωρώ πως έπρεπε να έχει υπάρξει απόφαση. Για την υπόθεση Σχορτσιανίτη δεν θέλω να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά, θεωρώ unfair τις κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά αυτό αφορά περισσότερο άλλους. Η αλήθεια είναι όμως πως υπάρχει ένα πρόβλημα που εύχομαι να τελειώσει άμεσα, δεν νομίζω πως αυτή η κατάσταση πλέον προάγει κάτι. Εμείς έχουμε μιλήσει και με τις δύο πλευρές, το κλίμα είναι πλέον ώριμο, χρειάζεται όμως καλή πρόθεση από τις διοικήσεις».

ΠΗΓΗ: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου