ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Jimmy Jump διέκοψε δελτίο καιρού! (βίντεο)


Ο Jimmy Jump ταξίδευε στη Βουδαπέστη διακόπτωντας το ντέρμπι Φερεντσβάρος-Ούιπεστ όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αθλητικές διοργανώσεις...

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα αντιμετώπιζε στον Παναθηναϊκό στο "Καμπ Νου" ο Καταλανός σαλταδόρος -άγνωστο πως- βρέθηκε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΤV2.


Ο Νέμεθ Λάγιος ανύποπτος ενημέρωνε για την θερμοκρασία στις μεγαλύτερες πόλης της Ουγγαρίας. Ο Jimmy Jump ξαφνικά βρέθηκε στο πλάνο φορώντας το κόκκινο σκουφάκι του που αποτελεί σήμα κατατεθέν του, στον Μαγυάρο παρουσιαστή.

Ο τελευταίος αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ έδειξε να απολαμβάνει την τρέλα του δημοφιλή εισβολέα ακολουθώντας τους ρυθμούς του.

Δείτε το χιουμοριστικό video


<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kF12zPc_Cgw?fs=1&amp;hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kF12zPc_Cgw?fs=1&amp;hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

πηγη: sport24


Αναδημοσίευση http://mpalakia.blogspot.com/2010/09/jimmy-jump_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου