ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Στο χειρουργείο ο Ρόσι

Ο φετινός χειμώνας δεν θα έχει χειμερινά σπορ για τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαίωσε αυτό που είχε ψιθυρίσει στο αυτί του Τζιάκομο Αγκοστίνι, ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο....

"Στο τέλος το πρόβλημα είναι ο ώμος. Στo τέλος της σεζόν θα κάνω επέμβαση", επιβεβαίωσε ο "γιατρός" σε δηλώσεις του στο Sky Italia ενόψει του Grand Prix στη Motorland την Κυριακή (19/9).

Ο 31χρονος Ιταλός είχε τραυματιστεί σε ατύχημα στο μότοκρος στο ξεκίνημα της σεζόν. Το πότε θα μπει στο χειρουργείο θα εξαρτηθεί από το αν η Yamaha θα του δώσει την άδεια να κάνει δοκιμές με τη Ducati. Το πιθανότερο είναι ότι η Yamaha δεν θα του δώσει την άδεια και ο Ρόσι θα μπορέσει να κάνει την επέμβαση, ώστε το 2011 να αφοσιωθεί στην καινούργια καριέρα του στη Ducati.|

Στο μεταξύ ο άλλοτε μισητός αντίπαλος του, ο Μαξ Μπιάτζι αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ρόσι από τη Yamaha με προορισμό τη Ducati.

"Είναι μια ωραία ιστορία και μια καλή ευκαιρία για αυτόν. Δεν πιστεύω ότι θα έμενε στη Yamaha. Νομίζω ότι η μετακίνηση στη Ducati είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για αυτόν", τόνισε ο αναβάτης της Aprilia στο WSBK στο περιθώριο παρουσίασης μιας νέας μοτοσικλέτας  και οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Η κόντρα τους μάλλον ανήκει στο παρελθόν και είναι γνωστό ότι ο Μπιάτζι αντιπαθεί τη Yamaha περισσότερο από τον Ρόσι. Εκτός κι αν ο Μπιάτζι επιστρέψει στο MotoGP με την Aprilia. Τότε ίσως επιστρέψουμε στις παλιές καλές μέρες.

ΠΗΓΗ:  sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου