ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Μπορεί με Σισέ και Γκοβού

Το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Μπαρτσελόνα μπορεί να αποσπάσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Νταβίντ Τρεζεγκέ αφού με την ταχύτητα των Σισέ και Γκοβού μπορεί να γίνει η… ζημιά. Ο Γάλλος επιθετικός αγωνίστηκε στη νίκη ....
της Χέρικουλες επί των Καταλανών (2-0) μέσα στο Καμπ Νου και στέλνει το μυστικό της επιτυχίας στους συμπατριώτες του εν όψει της αναμέτρησης των πρασίνων με την Μπάρτσα την Τρίτη.

«Για τον Παναθηναϊκό είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο ματς, γιατί η Μπαρτσελόνα προέρχεται από μία ήττα. Αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με πολύ σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Έχει τέσσερις Γάλλους που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν δει ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι που κάναμε εμείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα μπορεί να το... προβάρει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε αρχικά ο πρώην φορ της Γιουβέντους για να συμπληρώσει στην συνέχεια:

«Σίγουρα η Μπαρτσελόνα που επιτίθεται. Αν ο Παναθηναϊκός βρει χώρους, με την ταχύτητα του Σισέ και του Γκοβού μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην Μπαρτσελόνα».Ο Τρεζεγκέδεν αρνήθηκε να μιλήσει στους Έλληνες εκπροσώπους του Τύπου για τον Παναθηναϊκό και τους συμπατριώτες του «στάζοντας» μέλι.

ΠΗΓΗ: www.sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου