ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Οι 4 υποψήφιοι για τον πάγκο


Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προπονητές που βρίσκονται στη λίστα του ΠΑΟΚ.....Ο λόγος για τους Άντιτς, Ντοναντόνι, Λε Γκουέν και Γκρος.Ο Παντελής Κωνσταντινίδης κατέληξε σε αυτήν την τετράδα μετά από έρευνα που έκανε την Κυριακή.Ο Άντιτς είναι το μεγαλύτερο όνομα. Στα πλεονεκτήματα του, εκτός από τη μεγάλη του εμπειρία, είναι το γεγονός ότι γνωρίζει ισπανικά, καθώς έχει δουλέψει από το 1988 μέχρι και το 2004 στην Πριμέρα Ντιβισιόν και έχει κάτσει στο πάγκο των Σαραγόσα, Ρεάλ, Οβιέδο, Ατλέτικο Μαδρίτης, Οβιέδο, Μπαρτσελόνα και Θέλτα.

Ο Άντιτς ήταν μέχρι και τον Σεπτέμβριο προπονητής της Εθνικής Σερβίας. Ο έμπειρος τεχνικός, που είχε συμβόλαιο με την ομοσπονδία μέχρι το 2012, πλήρωσε τον αποκλεισμό των Σέρβων στην πρώτη φάση του Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και τις απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας.

Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν οι Σέρβοι στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Αυστραλία, ο Άντιτς τιμωρήθηκε από τη FIFA με αποκλεισμό τεσσάρων αγωνιστικών. Ο Άντιτς ήταν προπονητής στην Ατλέτικο Μαδρίτης όταν η ισπανική ομάδα απέκλεισε τον Δικέφαλο το 1997 στο τότε κύπελλο UEFA.

Ο Λε Γκουέν έχει κάτσει στον πάγκο των Ρεν, Λιόν, Ρέιντζερς και Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ τελευταία βρέθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο πάγκο της εθνικής Καμερούν. Έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Γαλλίας με την Λιόν και ένα Κύπελλο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, που άφησε μεγάλη εποχή ως ποδοσφαιριστής παίζοντας και στην Εθνική Ιταλίας, έχει κάτσει στους πάγκους των Τζένοα, Λιβόρνο και Νάπολι (τελευταίος του σταθμός) ενώ από το 2006 ως το 2008 ήταν προπονητής της Εθνικής Ιταλίας την οποία οδήγησε ως τα προημιτελικά του EURO 2008. 

Ο Κρίστιαν Γκρος απολύθηκε πριν λίγες ημέρες από τον πάγκο της Στουτγκάρδης, με την οποία τα πήγε εξαιρετικά στην Ευρώπη, αλλά όχι και στο πρωτάθλημα. Στην καριέρα του έχει κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελβετίας με την Γκρασχόπερς και τη Βασιλεία, ενώ έχει κάτσει και στο πάγκο της Τότεναμ το 1997-98.

πηγη sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου