ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Μπλάτερ: «Δυσάρεστο γεγονός με αρνητικό αντίκτυπο»


Πολύ αρνητικό αντίκτυπο έχει προκαλέσει στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η δημοσιοποίηση σκανδάλου περί... δωροδοκίας στην υπόθεση της ψήφισης των χωρών που θα φιλοξενήσουν το Μουντιάλ του 2018 και του 2022, σύμφωνα με τον Ζεπ Μπλάτερ.

Ο πρόεδρος της FIFA έστειλε έγγραφο στα υπόλοιπα 24 μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, μέσω του οποίου προβαίνει σε ενημέρωση περί του σκανδάλου που είδε το φως της δημοσιότητας, το πρωί της Κυριακής. Το δυσάρεστο, όπως χαρακτηρίζει ο Μπλάτερ, γεγονός, αφορά παράνομη χρηματική συμφωνία δύο μελών για την κατάθεση των ψήφων τους στην Αμερική που επιθυμεί να αναλάβει τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

«Είμαι στεναχωρημένος που πρέπει να σας ενημερώσω για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, το οποίο δημοσιεύτηκε σήμερα σε κείμενο της εφημερίδας “Sunday Times” . Οι πληροφορίες που παρέχονται από το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχουν προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στη FIFA αναφορικά με τη διεξαγωγή των Μουντιάλ του 2018 και του 2022. Μερικά νυν και πρώην μέλη της εκτελεστικής επιτροπής επισημαίνονται στο συγκεκριμένο κείμενο. Η FIFA θα ξεκινήσει άμεσα έρευνα εις βάθος. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις εξελίξεις. Στο μεταξύ, θα σας ζητήσω να απέχετε από οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση» αναφερόταν χαρακτηριστικά στην επιστολή του Ζεπ Μπλάτερ προς τα μέλη της FIFA.

πηγη sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου