ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Ατυχος ο Πρίττας, έναν μήνα έξω από τα γήπεδα



Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του Αρη για τον τραυματισμό του Σάκη Πρίττα. Ο μέσος του Αρη εξετάστηκε από το γιατρό της ομάδας Βαγγέλη Πανταζή που διέγνωσε.... κάκωση στο σημείο που ενώνεται ο ώμος με την κλείδα από την άσχημη πτώση μεά τη σύγκρουση με τον Κονέ στον αέρα. Από την πτώησ αυτή προκλήθηκε ρήξη συνδέσμων, που θα τον κρατήσει 3-4 εβδομάδες μακριά από την αγωνιστική δράση. Ωστόσο δεν θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο κι αυτό είναι το ευχάριστο για τον ποδοσφαιριστή, που θα κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι με τη Μπάγερ στο Λεβερκούζεν. Στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Πρίττας θα πρέπει να έχει το χέρι του σε ακινησία και θα μείνει μακριά από τις προπονήσεις.

Αντίθετα η κατάσταση του Ρουίς είναι πολύ καλύτερη. Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα έχει υποστεί διάστρεμμα, αλλά πρόλαβε και ξεκίνησε πρόγραμμα αποθεραπείας, προτού πάθει μεγαλύτερη ζημιά. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπορεί να τρέχει, αλλά δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τα εισιτήρια με Λεβερκούζεν

Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε σήμερα ότι από το απόγευμα της Πέμπτης στις 17:30 τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα κόντρα στον Μπάγερ Λεβερκούζεν, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Οι τιμές των εισιτηρίων για τις Θύρες 1 και 3 είναι 20 ευρώ, για τις Θύρες 2 και  6 κοστίζουν 35 ευρώ, για την θύρα 9 η τιμή είναι 40 ευρώ και για τη Θύρα 7 κοστίζουν 60 ευρώ. Η θύρα 5 θα μείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας λόγω της παρουσίας στην θύρα 4 των φιλάθλων της Μπάγερ Λεβερκούζεν που θα παραλάβει 800 εισιτήρια.
Τα εισιτήρια  θα διατίθενται από τις 9 το πρωί ως τις 21:00 από το ARIS MEGASTORE. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τα ευρωπαικά παιχνίδια.

πηγη sportouvorra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου