ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ανεπίτρεπτα πράγματα ρε Ι-μπαγάσες!



Μόνο φιλική δεν ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα στους "μεγάλους" και τους "νέους" του Ολυμπιακού (4-2 υπέρ των "μεγάλων") καθώς λίγο έλειψε ορισμένοι παίκτες να πιαστούν στα χέρια..... Πρωταγωνιστές των επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν ήταν οι Ιμπαγάσα και Μοντεστό από την πρώτη ομάδα και από τους νέους  οι Λεάντρο και Βάντερσον.
Στην αρχή τα αίματα άναψαν όταν ο Ιμπαγάσα ζήτησε το λόγο από τον Λεάντρο για κάποια σκληρά μαρκαρίσματα του τελευταίου. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν κουβέντες μεταξύ τους σε έντονο ύφος και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους να μπαίνουν εντέλει στη μέση και να δίνουν τέλος στη διαμάχη.

Όμως οι τσακωμοί δεν τελείωσαν εκεί! Ήταν η σειρά των Μοντεστό και Βάντερσον να προξενήσουν εκ νέου αναστάτωση. Οι δύο παίκτες αντάλλαξαν μερικά "γαλλικά" και ο Γάλλος έσπρωξε με δύναμη στον αγωνιστικό χώρο τον νεαρό Βραζιλιάνο χωρίς ο δεύτερος να αντιδράσει προκειμένου να μην εκτραχυνθεί περαιτέρω η κατάσταση. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν ενοχλημένος από τις εικόνες αυτές και είναι πολύ πιθανό να μιλήσει την Παρασκευή (8/10) στους παίκτες θίγοντας το συγκεκριμένο θέμα

Αναρτήθηκε από Balla    πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου