ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αγωνία για Ουρτάδο



Το επόμενο 48ωρο θα είναι κρίσιμο για την συμμετοχή ή όχι του Μόισες Ουρτάδο στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη το επόμενο Σάββατο στα «Πηγάδια». Ο Ισπανός μέσος των «ερυθρόλευκων» ....έχει ταλαιπωρηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην φτέρνα και στον Πειραιά προβληματίζονται αφού χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην γίνει χειρότερη η κατάσταση του 29χρονου άσου.

Ο Καταλανός έχει ανεβάσει στροφές, κάτι που φάνηκε από την παρουσία του στο Ρέντη το Σάββατο παρά το ρεπό της ομάδας, αφού θέλει να βοηθήσει στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να περάσει αλώβητος από την έδρα των Ακριτών. Εκτός αυτού στον Ουρτάδο ποντάρει πολλά για την καλή λειτουργία της μεσαίας γραμμής και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, κάτι που φάνηκε από τη χρησιμοποίησή του και στο παιχνίδι των Σερρών όπου ο 29χρονος χαφ δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο επόμενο 48ωρο θα φανεί το κατά πόσο έχει βελτιωθεί η κατάσταση του Ουρτάδο. Σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα ο Ισπανός θα προσπαθήσει να τρέξει σε πιο έντονους ρυθμούς το πρωί και το απόγευμα αν δεν έχει νιώσει ενοχλήσεις θα προσπαθήσει να βάλει ποδοσφαιρικά παπούτσια και να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού εκτιμά ότι ο Ουρτάδο θα είναι απόλυτα έτοιμος να κάνει κανονική προπόνηση την Τετάρτη ή την Πέμπτη, όμως από εκεί και πέρα το ζητούμενο θα είναι το επίπεδο φυσικής κατάστασης του Ισπανού. Αν είναι σε καλά επίπεδα, τότε σίγουρα θα είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στα «Πηγάδια». Αν αυτό δε συμβεί, τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα πρέπει και πάλι να ανακατέψει την τράπουλα και να βρει λύσεις εκ των έσω.

πηγη sportaction.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου