ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κόρινθος - Παναιγειάλιος 1 -1 ...η γκαντεμιά του τελευταίου πενταλέπτου !

Μετά το παιχνίδι στη Σαλαμίνα,η γκαντεμιά του τελευταίου πεντάλεπτου ξαναχτύπησε την ομάδα του Αιγίου σήμερα στην Κόρινθο...
...Συγκεκριμένα στο 88' ο Ματσουκας(Π.) βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Κορίνθου αλλά το πλασέ του βρήκε στον γκολκίπερ Δημαρακη και έτσι σταμάτησε η πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα!!

Στο 92' δυνατό  σουτ του Πελεκη(Π.) αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της Κορίνθου, ενώ η υπόλοιπη άμυνα και ο γκολκίπερ είχαν εξουδετερωθεί!!
Τώρα στον αγώνα , προηγήθηκε η Κόρινθος στο 13' με σουτ του Παυλίδη, ενώ στο 18 ο Ματσουκας με πλασεδάκι έφερε το ματς στα ίσια,  σκορ που διατηρήθηκε μέχρι τέλους.
Διακρίθηκαν Λιτσος,Μαλλιακας,Πελεκης απο τον Παναιγιαλειο και οι Δημητριαδης,Παυλιδης,Δημαρακης από την Κορινθο.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ιωσηφιδης(Αθηνών) με λαθη.Την συνάντηση παρακολούθησαν πάνω από 1.000 φίλαθλοι από τους οποίους οι 400 ήταν οπαδοί της "Μαύρης".  

Τάκης 006 

8 σχόλια:

  1. Παμε ρε Μαυρη!!!Και σημερα εδειξες ποια ομαδα ειναι στη θεση του οδηγου στο φετεινο πρωταθλημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAVRI LAOTHALASSA VOULIAXE TIN KORINTHO....
    MESA STO AIGIO PAIZAME....
    TWRA SEIRA EHOUN OI MINARES....
    WELCOME TO HELL!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες - παλικάρια που πάλεψαν μέσα στην βροχή!!! Όσο για τον κόσμο τι να πεί κανείς!! ΩΩΩ!!! ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!!! Αυτό ταιριάζει για τους 400 και πλέον Αιγιώτες που βρέθηκαν στο Εθνικό Στάδιο Κορίνθου! Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο! Το αποτέλεσμα βάσει των ευκαιριών που είχαμε μας αδικεί! Θα μπορούσαμε να ήμασταν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία! Πιστεύω ότι σύντομα θα γίνει και αυτό!! BLACK TYPHOON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο Αιγιο υπαρχει μια ομαδα που στην Ελλαδα ειναι γνωστη εχει μεγαλη ιστορια κι ειναι σ΄ολους ξακουστη!τους αντιπαλους τους τρομαζει γιατι ειναι ομαδα φοβερη και ολο το Αιγιο την στηριζει οπου κι αν παει κι οπου βρεθει! ασπρο και μαυρο χρωμα εχει κι εγω πολυ την αγαπω το Αιγιο παντα θα δοξαζει την λενε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ! ενδοξε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΕ ενδοξε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΕ ενδοξε ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΕ μεγαλε συλλογε τρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DEN TONIZETE OTI H GKANTEMIA SAS TOU 5ALEPTOU ITAN APO TIN ADIKI APOVOLI TOU MPITSAKOU!ELEOS LIGO ANTIKIMENIKOTITA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PENALTY AVAVA STO 1O IMIHRONO TOU PANAIGIALEIOU;;;...
    KAI....TET A TET MATSOUKA
    KAI ME TIN PLATI PANW STI GRAMMI DEFTERI FORA FORA ...EIHE AGIO I KORINTHOS ANTIKEIMENIKA...TO LENE KAI OI DILOSEIS TOU PROPONITI TIS KORINTHOU...
    ATHLIO GIPEDO,POLY EPIKINDINO GIA TI SOMATIKI AKERAIOTITA TWN FILATHLWN...
    I KENTRIKI KAGELOPORTA EPESE MONI TIS(!)...APO THAVMA DEN THRINISAME NEKROUS GIATI MOLIS EIHAN APOHORISEI OI FILATHLOI TOU AIGIOU...APOTREPOUME KATHE FILATHLO APO TO NA EPISKEFTEI TIN AFILOXENI KAI ATHLIA (APO GIPEDIKES EGATASTASEIS KAI SYMPERIFORA TWN KOMPLEXIKWN EGHORIWN OPADWN)KORINTHO STO MELLON...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε σε ποιό γήπεδο ήσουν? Μάλλον το μυαλό σου το είχες σε κάποια ομάδα του ΠΟΚ! Άκου εμείς είμαστε Παναιγιάλειος και μόνο! Για την φάση του πέναλτι τι έχεις να πείς???? Παρόλα αυτά εμείς δεν αναφερθήκαμε στην διαιτησία καθόλου! Ο ίδιος ο Κουρμπανάς το δήλωσε ότι πάλι καλά που δεν χάσατε!!! Καλύτερη ομάδα ήταν ο Παναιγιάλειος! Καλή συνέχεια στην Κόρινθο και καλή παραμονή! Θα ξεφουσκώσετε σαν μπαλονάκι!!! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!! Τρείς παίκτες έχετε μόνο! Πάγκο μηδέν! Αυτά γιατί εμείς μιλάμε για μπάλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαυρη και μονο Μαυρη λεμε!!!Ουτε ΠΑΟ,ουτε ΟΣΦΠ,ουτε ΑΕΚ..Μονο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή