ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Αγχος στην Εθνική από Σάντος, παίκτες μέχρι και την ΕΠΟ



Η επιτυχίες που έφερε ο Οτο Ρεχάγκελ κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας θητείας του στην Εθνική, έχει φορτώσει με άγχος τον αντικαταστάτη του, Φερνάντο Σάντος, τους παίκτες ακόμη και την ΕΠΟ ενόψει της αναμέτρησης με την Λετονία....
Συγκεκριμένα, με άγχος έχει φορτωθεί ο Πορτογάλος τεχνικός καθώς μέχρι στιγμής το έργο του δεν έχει "μεταφραστεί" και με αποτελέσματα.

 Βέβαια, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στην αρχή των υποχρεώσεών του στους προκριματικούς του EURO 2012, ωστόσο ο Σάντος φοβάται την έντονη κριτική από ΜΜΕ και κόσμο, ακόμη και ένα σενάριο με το ενδεχόμενο της αντικατάστασής του, σε περίπτωση ενός νέου στραβοπατήματος και κυρίως με έναν αντίπαλο που υπολογίζονται οι τρεις βαθμοί.

Αγχος επικρατεί και στις τάξεις των διεθνών και κυρίως των παλιοσειρών, καθώς πιστεύουν ότι σε περίπτωση ήττας ένα νέο σκάνδαλο με κλίκες θα επισκιάσει την ομάδα.

Αγχος, όμως, υπάρχει και στην ΕΠΟ, καθώς πιστεύουν ότι σε περίπτωση που η Εθνική δεν υλοποιήσει τους στόχους της, δηλαδή την πρόκριση στο EURO 2012, θα υπάρξει επίσης έντονη κριτική από ΜΜΕ και κόσμο, για την στάση που κράτησε μετά την εποχή Ρεχάγκελ. Δηλαδή, ότι δεν μπορεί να κρατήσει την Εθνική στον δρόμο που χάραξε ο Γερμανός, άρα άδικα... έστησαν τον Ρεχάγκελ στον... τοίχο!

Μάλιστα, άπαντες στην Εθνική έχουν επιστρατεύσει και τα γούρια τους, με χαρακτηριστικό πως δεν θα δοθούν προσκλήσεις σε φιλάθλους που ξαναβρέθηκαν στο γήπεδο όταν η Ελλάδα ηττήθηκε!

Αναρτήθηκε από Balla   πηγη balla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου