ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 4-2...πάρτυ μετά τις αποδοκιμασίες!

Δυσκολεύτηκε στην αρχή ο Παναθηναϊκός απέναντι στον μαχητικό Ηρακλή, αλλά τελικά κέρδισε τον αγώνα και τους τρεις βαθμούς, πιο εύκολα από ότι περίμενε....

Στο 20' κρύωσαν όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όταν ο Μάρα άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.Στο 21' πάγωσαν με το δεύτερο γκολ του Γηραιού να το πετυχαίνει ο Γκαρσία.Όλοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν, προβλέποντας μία ήττα και ενώ το παιχνίδι ήταν μόλις στο 21', αλλά ο Σισέ δεν είχε "μιλήσει" ακόμα.

Και εκεί που υπήρχε γκρίνια στην κερκίδα, ήρθε το γκολ του Λουίς Γκαρσία στο 30'να απαλύνει την πίκρα της κερκίδας.Ο Σισέ στο 45' με κεφαλιά ύστερα από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκαρσία, έφερε το ματς στα ίσια και τα χαμόγελα στην κερκίδα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ηρακλής μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, αλλά ο Σισέ στο 50' ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό και την χαρά στους οπαδούς του, όταν μετά από πολύ καλή συνεργασία με τον Σπυρόπουλο και την σέντρα του τελευταίου, έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να κάνει κάποια επικίνδυνη φάση.Απεναντίας ο Πετρόπουλος έβαλε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, μετά την σέντρα του Κατσουράνη στο 75' και σφράγισε την νίκη για τους πράσινους.

Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις ήταν η σημερινή του Λουίς Γκαρσία, που πρόσφερε πάρα πολλά στην οργάνωση και την δημιουργία, ενώ για ακόμα μία φορά ο Σισέ έδειξε ότι στον Παναθηναϊκό, βρήκε τον παλιό καλό του αγωνιστικό εαυτό.Σημαντική και η προσφορά του Μαρίνου, ενώ Βύντρα και Σπυρόπουλος ήταν σε καλή βραδιά επίσης.

Γκμοχ:
"Ευχαριστώ τον πρόεδρο, που μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ πάλι σε αυτό το γήπεδο στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Επιστρέψαμε στις νίκες...πάντα ήμουν νικητής και ποτέ loser.."


frapesport





1 σχόλιο:

  1. Και ο Αγιος φοβερα θελει..Αν δεν ξεσηκωνονταν ολο το γηπεδο,δεν θα ξυπναγαν οι βεντετες του ΠΑΟ!!Καλλιτεροι οι Σισσε,Γκαρσια,Μαρινος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή