ΤΟ FRAPESPORT ΖΗΤΑ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει συντάκτης του blog μας, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail: frapesport@gmail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Καβάλα - ΑΕΚ 2-1 ......με άμυνα "βαρκούλες αμενίζουν"! (vid)


Σχεδόν εύκολα κέρδισε η Καβάλα με 2-1 την ΑΕΚ, κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση, σε αντίθεση με την ομάδα της Ένωσης που ιδίως στην άμυνα είχε και σήμερα πολλά προβλήματα...


Η Καβάλα από το πρώτο λεπτό έδειξε τα δόντια της όταν ο Βουτσίσεβιτς βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και δεν κατάφερε να νικήσει τον Σάχα.Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και στο 15' ο Βουτσίσεβιτς και πάλι βρέθηκε να πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας, μόνος του (!), ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.
Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, με δύο καλές φάσεις στο 30' του Έντερ που έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπλάνκο και ενώ ήταν σε πολύ καλή θέση για γκολ και στο 31' όταν ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε δύσκολα το φάουλ που εκτέλεσε ο Λεονάρντο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Καβάλα έπιασε και πάλι τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων στον ύπνο και ο Ονουάτσι στο 46' πλάσαρε εύκολα τον Σάχα και ενώ ήταν ανάμεσα σε δύο αμυντικούς.
Ροκ από εκεί και πέρα, με την ΑΕΚ να ανεβαίνει για να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά η Καβάλα ήταν αυτή που σε κάθε αντεπίθεση οι επιθετικοί της έκαναν την ζωή δύσκολη στον Σάχα και τους αμυντικούς του.Στο 85' ο Σκόκο έβαλε το γκολ της τιμής για την Ένωση, ύστερα από πολύ καλή πάσα του Γκέντζογλου και μείωσε σε 2-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολη νίκη για την Καβάλα, που βάζει σε περιπέτειες την ΑΕΚ αφού απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Οι οπαδοί της έχουν κληθεί να κάνουν υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο, αλλά υπάρχουν παίκτες στην ομάδα της ΑΕΚ που πραγματικά δείχνουν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τους.Οι οπαδοί της ΑΕΚ το βλέπουν αλλά κάνουν την υπομονή που τους ζητήθηκε και περιμένουν τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν από την νέα χρονιά δείχνοντας εμπιστοσύνη στο όραμα του Χιμένεθ...προς το παρών.


frapesport


Δείτε τα γκολ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου